Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Yrittäjän hyvinvointi

Yrittäjän hyvinvoinnin verkkomateriaaliin on koottu vinkkejä siihen, kuinka yrittäjänä saat hyvinvointiasi edistettyä arjen pienillä teoilla. Vinkit on jaoteltu neljään pääteemaan, joista yksi keskittyy elämäntapamuutos-tavoitteissa onnistumiseen ja kolme pureutuu tarkemmin hyvinvoinnin tiettyihin osa-alueisiin.

Voit käydä kaikki teemat läpi järjestyksessä tai sitten valita juuri sinun tilanteessasi hyödyllisimmät vinkit kokeiluun. Muistathan, että kaikkea ei kannata lähteä muuttamaan kerralla, vaan pienin askelin pääset todennäköisesti parhaisiin tuloksiin. Tärkeää on myös tunnistaa, mitkä asiat sinulla jo toimivat hyvin.

Tsemppiä oman hyvinvoinnin viilaamiseen sinulle yrittäjä!

Hyvy-leima-keltainen

Teema 1: Miten rytmitän vuorokautta unen, ravitsemuksen ja liikunnan näkökulmasta?

Teema 2: Kuinka rytmitän työskentelyä?

Teema 3: Kuinka palaudun tehokkaasti?

Teema 4: Miten etenen tavoitteissa onnistuneesti?

Sisällöntuotanto: Sanna Kinnunen ja Sanna Jämsén, IWELLO

Yrittäjän hyvinvoinnin huoneentaulu

Tutustu aiheeseen muualla verkossa

Tärkeäksi koetun panostuksen seutukunnan yrittäjien hyvinvointiin on mahdollistanut Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima HYVY – hyvinvoiva yrittäjä ja hyvinvoiva yritys -hanke, jonka toimenpiteet toteutettiin yhteistyössä Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n, Kannonkosken ja Kyyjärven kuntien sekä Saarijärven kaupungin kanssa. Hankkeen toteutusaika oli 1.4.2019 – 31.3.2021. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

Witas Oy logo
Kannonkoski logo posa
Kyyjärvi vaakuna 500px.svg
ESR