Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Kehitä Sydänsuomessa

Sydänsuomessa - keskellä Suomea

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Kannonkoski, Karstula ja Kyyjärvi

Perinteiset elinkeinot ovat alueellamme vahvoja, minkä lisäksi haemme erottuvuutta myös edelläkävijyydestä. Maa- ja metsätalous sekä puunjalostus eri käyttötarkoituksiin työllistää satoja henkilöitä. Arvostamme syvästi luontoa, minkä vuoksi kehitämme alueella myös kestäviä biotalouden ja energiatuotannon ratkaisuja. Läheinen suhde luontoon näkyy korostetusti myös matkailussa ja loma-asumisessa.

Haluamme Sydänsuomessa auttaa yrittäjiä ja tukea yrittämisen edellytyksiä. Kehittämisyhtiömme tarjoavat monipuolisesti yrityskehityspalveluja ja useista hankkeista riittää apua aina tuotteiden ja palvelujen kaupallistamiseen asti. Yritysverkostostamme voi ammentaa vertaistukea ja ideoita omaan liiketoimintaan.

Sydänsuomi lukuina

7 pohjoisen Keski-Suomen kuntaa
401100 hehtaaria metsää
18929 asukasta
1056 järveä
satoja yrityksiä
yksi Pihtiputaan mummo

Kenelle?

Sydänsuomi sopii sinulle, jos arvostat maaseudun rauhaa, luontoa sekä kiireetöntä arkea. Meillä yhteisöllisyys on yhä voimissaan: naapurista pidetään huolta ja monipuolinen seura- ja yhdistystoiminta kukoistaa. Alueen kiireettömyys pitää kokea. Kiireettömyys ei kuitenkaan tarkoita toimettomuutta, vaan asioiden ja tekemisen sujuvuutta.

Elinkeinopalvelut Sydänsuomessa

Toimitilaa ja teollisuustonttia tarjolla

Tilaa täällä riittää, eikä seinät ole heti tulossa vastaan! Vapaita teollisuustontteja löytyy kaikista kunnista ja toimitilojakin on vapaana moneen tarpeeseen.

Etätyöläisten tarpeisiin vastaavat puolestaan etätyötilat Lennätin Viitasaarella, HUBteekki Pihtiputaalla ja MultiHUB Karstulassa, joita elinkeinopalvelumme tukevat. Unohda yksin puurtaminen näytön äärellä!

Kasvua ja kansainvälisyyttä

Mikäli sinulla on hyvä idea, niin miksi jäädä palloilemaan piirisarjaan, jos kansainväliset kentät ovat saavutettavissa? Kannustamme ajattelemaan isosti ja elinkeinopalveluistamme löytyy asiantuntijuutta yrityksen kasvattamiseksi ja kansainvälistymiseen.

Tutustu Sydänsuomen kärkikohteisiin

Pohjoisen Keski-Suomen merkittävin matkailukokonaisuus rakennetaan nyt uudenlaisen yhteistoiminnan ja -markkinoinnin mallilla! Pystymme mahdollistamaan sijoittajille, matkailualan toimijoille sekä rakennusalan yrityksille puitteet rakentaa korkealaatuista matkailua yksittäistä kohdetta pienemmällä riskillä.

Minna Jaakkola
Aluekoordinaattori
minna.jaakkola[at]witas.fi
040 588 1957

Hanna Moilanen
Hankeasiantuntija
hanna.moilanen[at]karstulanseutu.fi
040 548 0582
Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy