Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Kehitä Sydänsuomessa

Sydänsuomessa - keskellä Suomea

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Kannonkoski, Karstula ja Kyyjärvi

Perinteiset elinkeinot ovat Sydänsuomessa vahvoja. Noin 18 000 kuntalaisen alue nojaa elinkeinoissaan luontoon niin puuteollisuudessa, matkailussa kuin uusiutuvassa energiatuotannossakin. Maa- ja metsätalous sekä puunjalostus eri käyttötarkoituksiin työllistää Sydänsuomessa satoja henkilöitä. Arvostamme syvästi luontoa, minkä vuoksi alueella kehitetään myös kestäviä biotalouden ja energiatuotannon ratkaisuja. Läheinen suhde luontoon näkyy myös matkailussa ja loma-asumisessa.

Autamme yrittäjiä ja tuemme yrittämisen edellytyksiä. Sydänsuomessa toimivista kehittämisyhtiöistä sekä kuntien elinkeinovoimayksiköistä saat maksutta monipuolisia yrityskehityspalveluja.

Sydänsuomessa tärkein on tallessa

Sydänsuomessa on seitsemän maaseutukunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) muodostama yhteinen alue phjoisessa Keski-Suomessa.

Kehittämishankkeilla lisäresursseja Sydänsuomeen

Elinkeinopalvelut Sydänsuomessa

Toimitilaa ja teollisuustonttia tarjolla

Tilaa täällä riittää, eikä seinät ole heti tulossa vastaan! Vapaita teollisuustontteja löytyy kaikista kunnista ja toimitilojakin on vapaana moneen tarpeeseen.

Etätyöläisten tarpeisiin vastaavat etätyötilat Lennätin ja Digikeskus Viitasaarella, HUBteekki Pihtiputaalla ja MultiHUB Karstulassa. Unohda yksin puurtaminen näytön äärellä!

Kasvua ja kansainvälisyyttä

Mikäli sinulla on hyvä idea, niin miksi jäädä palloilemaan piirisarjaan, jos kansainväliset kentät ovat saavutettavissa? Kannustamme ajattelemaan isosti ja elinkeinopalveluistamme löytyy asiantuntijuutta yrityksen kasvattamiseksi ja kansainvälistymiseen.

Kenelle?

Sydänsuomi sopii sinulle, jos arvostat maaseudun rauhaa, luontoa sekä kiireetöntä arkea. Meillä yhteisöllisyys on yhä voimissaan: naapurista pidetään huolta ja monipuolinen seura- ja yhdistystoiminta kukoistaa. Alueen kiireettömyys pitää kokea. Kiireettömyys ei kuitenkaan tarkoita toimettomuutta, vaan asioiden ja tekemisen sujuvuutta.

Tutustu Sydänsuomen kärkikohteisiin

Pohjoisen Keski-Suomen merkittävin matkailukokonaisuus rakennetaan nyt uudenlaisen yhteistoiminnan ja -markkinoinnin mallilla! Pystymme mahdollistamaan sijoittajille, matkailualan toimijoille sekä rakennusalan yrityksille puitteet rakentaa korkealaatuista matkailua yksittäistä kohdetta pienemmällä riskillä.

Kunnat, kehittäjäorganisaatiot ja etätyötilat Sydänsuomessa

Karstula vaakuna 150px.svg
KARSTULA
Kannonkoski vaakuna 500px
KANNONKOSKI
kinnulankunta
KINNULA
500px-Kivijärvi.vaakuna
KIVIJÄRVI
Kyyjärvi vaakuna 500px.svg
KYYJÄRVI

Minna Jaakkola
Aluekoordinaattori
minna.jaakkola[at]witas.fi
puh. 040 588 1957