Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Kehitä Sydänsuomessa

Sydänsuomessa - keskellä Suomea

Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari, Kannonkoski, Karstula ja kyyjärvi

Perinteiset elinkeinot ovat alueellamme leipä ja elämäntyö monelle. Maa- ja metsätalous sekä puunjalostus eri käyttötarkoituksiin työllistää satoja henkilöitä. Arvostamme syvästi luontoa, minkä vuoksi kehitämme alueella myös kestäviä biotalouden ratkaisuja. Läheinen suhde luontoon näkyy korostetusti myös viime vuosina kasvaneessa matkailussa ja loma-asumisessa.

Haluamme Sydänsuomessa auttaa parhaamme mukaan yrittäjiä ja tukea yrittämisen edellytyksiä. Kehittämisyhtiömme tarjoavat monipuolisesti yrityskehityspalveluja ja useista hankkeista riittää apua aina tuotteiden ja palvelujen kaupallistamiseen asti. Yritysverkostomme on tiivis ja sieltä puolestaan voi ammentaa vertaistukea ja ideoita oman bisneksen pyörittämiseen.

Sydänsuomi lukuina

401100 hehtaaria metsää
18929 asukasta
1056 järveä
satoja yrityksiä
yksi Pihtiputaan mummo

Kenelle?

Sydänsuomi sopii henkilölle, joka arvostaa maaseudun rauhaa, luontoa sekä kiireetöntä arkea. Meillä yhteisöllisyys on yhä voimissaan: naapurista pidetään huolta ja monipuolinen seura- ja yhdistystoiminta on voimissaan. Alueen kiireettömyyttä ei voi uskottavasti kertoa, se pitää kokea. Kiireettömyys ei kuitenkaan tarkoita toimettomuutta, vaan asioiden tekemistä järkevästi.

Elinkeinopalvelut Sydänsuomessa

Toimitilaa ja teollisuustonttia tarjolla

Tilaa täällä riittää eikä seinät ole heti tulossa vastaan! Vapaita teollisuustontteja löytyy kaikista kunnista ja toimitilojakin on vapaana moneen tarpeeseen.

Etätyöläisten tarpeisiin vastaavat puolestaan etätyötilat Lennätin Viitasaarella, HUBteekki Pihtiputaalla ja MultiHUB Karstulassa, joita elinkeinopalvelumme tukevat. Unohda yksin puurtaminen näytön äärellä!

Kasvua ja kansainvälisyyttä

Mikäli sinulla on hyvä idea, niin miksi jäädä palloilemaan piirisarjaan, jos kansainväliset kentät ovat saavutettavissa? Kannustamme ajattelemaan isosti ja elinkeinopalveluistamme löytyy asiantuntijuutta yrityksen kasvattamiseksi ja kansainvälistymiseen. Lisävauhtia liiketoiminnan kehittämiseen voit hakea myös Kasvu Openista, joka on vahvasti läsnä Keski-Suomessa.

Minna Jaakkola
Aluekoordinaattori
minna.jaakkola[at]witas.fi
040 588 1957

Hanna Moilanen
Hankeasiantuntija
hanna.moilanen[at]karstulanseutu.fi
040 548 0582
Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke
Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy