Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Sijoitu Viitasaarelle

Tervetuloa yrittäjäksi Viitasaarelle

Viitasaari on pohjoisessa Keski-Suomessa, Nelostien ja Sinisen tien risteyskohdassa, sijaitseva kodikas ja moderni noin 6000 asukkaan ja noin 3000 kausiasukkaan maaseutukaupunki, jossa arvostamme sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä.

Viitasaaren sijoittumispalvelutiimi apunasi

Saat henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa Viitasaarelle sijoittumiseen ja toimitiloihin liittyvissä asioissa. Palvelemme sinua maksuttomasti kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Sijoittumispalvelutiimi varmistaa, että sijoittumisesi Viitasaarelle on sujuvaa ja saat tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tiimi koostuu Kehittämisyhtiö Witaksen, Viitasaaren kaupungin sekä Wiitaseudun Yrityspalvelun tiiviistä yhteisestä tekemisestä.

Jos sinulla on orastava uusi yritysidea, yrityskehittäjämme sparraavat kanssasi myös sitä eteenpäin. Saat apua suunnitelmiesi kirkastamiseen, sopivan yritysmuodon valitsemiseen sekä yrityksen kehittämiseen ja rahoitushakuihin. Voit sopia tapaamisen toimistollemme Wiitakeskukseen Viitasaaren torin laidalle tai etäyhteyden välityksellä. Varaa henkilökohtainen ja maksuton neuvonta-aika.

Viitasaari – Nelostien ja Sinisen tien risteyskohta

Viitasaari sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa Nelostien (Valtatie 4) ja Sinisen tien (kantatie 77) risteyskohdassa.

Välimatkat Viitasaarelle
Jyväskylästä 100 km
Kuopiosta 140 km
Oulusta 240 km
Vaasasta 240 km
Tampereelta 250 km
Lahdesta 270 km
Helsingistä 360 km

Viitasaari_karttaluonnos

Wiitaseudun logistiikkakeskus

Wiilo on logistiikkakeskus, joka rakentuu Viitasaarelle ja muotoutuu käyttäjiensä mukaan erilaisista kokonaisuuksista tehden yhteistyöstä tehokasta, resurssiviisasta ja energiatehokasta.

Viitasaaren Kasvupolku® tarjoaa yrittäjille maksutonta sparrausapua liiketoiminnan ja kasvusuunnitelman kehittämiseen.

Sparraus tuo ulkopuolista näkökulmaa siihen, miten bisneksen voi viedä seuraavalle tasolle. Viitasaaren Kasvupolku tarjoaa eväitä erityisesti yrityksille, joilla on tarvetta tuotannon, varastotilan tai logistiikan tehostamiseen. Suomen keskeisimmälle paikalle sijoittuva logistiikkakeskus Wiilo on mukana tarjoamassa mahdollisuuksia kasvuyrittäjille.

Yritysten sparraaja Kasvu Open tarjoaa yrittäjille apua liiketoiminnan ja kasvusuunnitelman kehittämiseen. Kehittämisyhtiö Witas Oy, Viitasaaren kaupunki ja Wiitaseudun Yrityspalvelu ovat tänä vuonna mukana Kasvu Openin Viitasaaren Kasvupolulla tukemassa kasvuyrityksiä ja mahdollistamassa yrityksille maksuttoman sparrauksen. Hyödynnä tilaisuus ja hae mukaan! Hakuaika Viitasaaren Kasvupolkuun on auki 19.3.2024 asti.

Pikkasen parempi periferia

Viitasaari on pohjoisessa Keski-Suomessa, Nelostien ja Sinisen tien risteyskohdassa, sijaitseva kodikas ja moderni maaseutukaupunki, jossa arvostamme sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä.

Etätyötila Lennätin

Viitasaaren ydinkeskustassa ja toimistomme naapurissa sijaitseva kaikille avoin ja maksuton tila etätyöskentelyyn sekä tilaisuuksien järjestämiseen. Lennätin tarjoaa käyttöön ergonomisia etätyöpisteitä, näyttöjä, oheislaitteita sekä nopean internetyhteyden. 

digikeskus-logo-lapinakyva-03
Digitaalisen kehittämisen Digikeskus

Yrittäjien, yritysten, kolmannen sektorin sekä julkisen sektorin digitalisaation vauhdittaja. Naapurissamme sijaitsevasta Digikeskuksesta löydät muun muassa tehokkaita tietokoneita, 3D-tulostimen, VR-laseja, studiotilaa valokuvaukseen, neuvottelutilat sekä podcast-studion.

Wiilo-logo-musta
Wiitaseudun logistiikkakeskus

Wiilo on logistiikkakeskus, joka rakentuu Viitasaarelle ja muotoutuu käyttäjiensä mukaan. Valmistuessaan Wiilo muotoutuu erilaisista kokonaisuuksista tehden yhteistyöstä tehokasta, resurssiviisasta ja energiatehokasta.

Sydänsuomessa tärkein on tallessa

Sydänsuomessa on seitsemän maaseutukunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) muodostama yhteinen alue pohjoisessa Keski-Suomessa. Noin 18 000 kuntalaisen alue nojaa elinkeinoissaan luontoon niin puuteollisuudessa, matkailussa kuin uusiutuvassa energiatuotannossakin.

2022visitviitasaari-wp
Visit Viitasaari

Viitasaari on pikkasen parempi periferia myös lomalla ja vapaa-ajalla. Meiltä löydät mielenkiintoisia luontokohteita, mieleenjääviä tapahtumia ja mielekästä tekemistä.