Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Sijoitu Viitasaarelle

Yrittäjäksi Viitasaarelle

Viitasaarelle sijoittumisesta kiinnostunut yrittäjä, palvelemme sinua maksuttomasti kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Sijoittumispalvelutiimi varmistaa, että sijoittumisesi Viitasaarelle on sujuvaa ja saat tarvittavat palvelut yrityksesi tueksi. Tiimi koostuu Kehittämisyhtiö Witaksen, Viitasaaren kaupungin sekä Wiitaseudun Yrityspalvelun tiiviistä yhteisestä tekemisestä.

Saat henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa Viitasaarelle sijoittumiseen ja toimitiloihin liittyvissä asioissa. Jos sinulla on orastava uusi yritysidea, yrityskehittäjämme sparraavat kanssasi myös sitä eteenpäin. Saat apua suunnitelmiesi kirkastamiseen, sopivan yritysmuodon valitsemiseen sekä yrityksen kehittämiseen ja rahoitushakuihin. Voit sopia tapaamisen toimistollemme Wiitakeskukseen Viitasaaren torin laidalle tai etäyhteyden välityksellä. Varaa henkilökohtainen ja maksuton neuvonta-aika puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Viitasaari – Nelostien ja Sinisen tien risteyskohta

Viitasaari sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa Nelostien (Valtatie 4) ja Sinisen tien (kantatie 77) risteyskohdassa.

Välimatkat Viitasaarelle
Jyväskylästä 100 km
Kuopiosta 140 km
Oulusta 240 km
Vaasasta 240 km
Tampereelta 250 km
Lahdesta 270 km
Helsingistä 360 km

Viitasaari_karttaluonnos

Wiitaseudun logistiikkakeskus

Wiilo on logistiikkakeskus, joka rakentuu Viitasaarelle ja muotoutuu käyttäjiensä mukaan erilaisista kokonaisuuksista tehden yhteistyöstä tehokasta, resurssiviisasta ja energiatehokasta.