Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Viitasaaren yrityshakemiston tietojen päivitysohje

Yrityshakemistosta löydät Viitasaaren alueella toimivien yritysten yhteystiedot

Viitasaaren yritys- ja palveluhakemiston tarjoaa Kehittämisyhtiö Witas Oy. Hakemistossa mukanaolo on yrittäjille maksutonta ja hakemistosta löytyy noin 500 viitasaarelaista yritystä. Mikäli yrityshakemiston tiedoissa on päivitettävää, löydät alta ohjeet, kuinka voit päivittää yrityksen yhteystietoja. 

Vinkki: Kirjoita erityisesti Tuotteet ja palvelut -kohtaan tarkempia tietoja siitä, mitä kaikkea yrityksesi tarjoaa. Mieti ja kysy tarvittaessa myös muilta, millä hakusanoilla yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita etsitään ja käytä tässä kohdassa myös kyseisiä termejä/hakusanoja. Yrityshakemiston hakutoiminto etsii tietoja yrityksen nimen lisäksi myös Tuotteet ja palvelut -kentästä, joten mahdollisimman kattavasti kerrotut tiedot auttavat potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksesi palvelut hakemistosta.

Ohjeet yrityshakemiston tietojen päivittämiseksi

  • Etsi yrityshakemistosta oman yrityksesi sivu. Jos yrityksesi ei näy hakemistossa, otathan yhteyttä Witaksen yrityskehittäjiin tai sähköpostitse info[at]witas.fi, niin lisäämme yrityksesi tiedot näkyviin hakemistoon.
  • Klikkaa oman yrityksesi sivun alalaidassa sijaitsevaa harmaapohjaista Päivitä yrityksen tietoja -painiketta.
Viitasaaren yrityshakemiston tietojen päivitys, step 1
  • Kirjoita sivulle aukeavaan erilliseen ikkunaan yrityksen sähköpostiosoite tai se sähköpostiosoite, jota yleensä käytät yritysasioissa ja paina Lähetä-linkki.
  • Jos syöttämäsi sähköpostiosoite löytyy järjestelmästämme, niin ko. sähköpostiosoitteeseen saapuu muutaman minuutin sisällä viesti, jossa olevan linkin kautta pääset päivittämään yrityksen perustietoja (muista tarkistaa tarvittaessa myös roskapostilaatikko). Lomake myös ilmoittaa heti, jos syöttämäsi sähköpostiosoite ei löydy järjestelmästämme. Täytäthän siinä tapauksessa lomakkeeseen pyydetyt lisätiedot, niin voimme olla sinuun yhteydessä yritystietojen päivittämiseksi.
  • Sähköpostiviestissä olevan linkin kautta pääset yritystietojen päivityslomakkeelle, jolla voit päivittää yrityksesi perus- ja yhteystiedot, yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut sekä tarvittaessa yrityksen yhteyshenkilön tiedot. Yrityksen virallista nimeä tai y-tunnusta ei pysty lomakkeen kautta muuttamaan.
  • Valitse lomakkeen Palveluhakemisto -valikosta parhaiten yritystäsi kuvaava vaihtoehto / vaihtoehdot.
  • Kirjoita erityisesti Tuotteet ja palvelut -kohtaan tarkempia tietoja siitä, mitä kaikkea yrityksesi tarjoaa.
    Vinkki: mieti ja kysy tarvittaessa myös muilta, millä hakusanoilla yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita etsitään ja käytä tässä kohdassa myös kyseisiä termejä/hakusanoja. Yrityshakemiston hakutoiminto etsii tietoja yrityksen nimen lisäksi myös Tuotteet ja palvelut -kentästä, joten mahdollisimman kattavasti kerrotut tiedot auttavat potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksesi palvelut.

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin parantaa oman yritykseni palveluiden löydettävyyttä hakemistossa?
Kirjoita erityisesti Tuotteet ja palvelut -kohtaan tarkempia tietoja siitä, mitä kaikkea yrityksesi tarjoaa. Mieti ja kysy tarvittaessa myös muilta, millä hakusanoilla yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluita etsitään ja käytä tässä kohdassa myös kyseisiä termejä/hakusanoja. Yrityshakemiston hakutoiminto etsii tietoja yrityksen nimen lisäksi myös Tuotteet ja palvelut -kentästä, joten mahdollisimman kattavasti kerrotut tiedot auttavat potentiaalisia asiakkaita löytämään yrityksesi tarjoamat tuotteet ja palvelut hakemistosta.

Miten toimin, jos Viitasaarella toimiva yritykseni ei näy hakemistossa?
Jos yrityksesi ei näy hakemistossa, otathan yhteyttä Witaksen yrityskehittäjiin tai sähköpostitse info[at]witas.fi, niin lisäämme yrityksesi tiedot näkyviin hakemistoon.

Miten toimin, jos haluan yritykseni tiedot pois julkisesta hakemistosta?
Voit joko itse päivittää oman yrityksesi näkyvyyden hakemistossa pyytämällä linkin tietojen päivityslomakkeelle yrityksesi sivun alalaidassa olevasta painikkeesta tai voit tarvittaessa pyytää meitä poistamaan yrityksen näkyvyys hakemistosta.

Mihin yrityksen tiedoissa näkyvä päätoimiala (TOL2008-luokitus) perustuu?
Päätoimiala on yrityksen pääasiallisesti harjoittama toimiala, joka on merkitty Verohallinnon tietoihin Tilastokeskuksen TOL2008-toimialaluokituksen mukaisesti. Yrityshakemiston tiedot ovat pääosin YTJ:n mukaiset. YTJ on Verohallinnon ja Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) yhteinen Yritystietojärjestelmä, joka löytyy osoitteesta ytj.fi.

Jos sinulla on kysyttävää yrityshakemistosta tai muuta yrityksen perustamiseen tai kehittämiseen liittyvää asiaa, niin otathan rohkeasti yhteyttä Witaksen yrityskehittäjiin tai sähköpostitse info[at]witas.fi.