Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Yrittäjien aamukahvit ja joulupuuro

Viitasaarelainen yrittäjä ja yrittäjyyttä suunnitteleva, tervetuloa aamukahville ja joulupuurolle torstaina 14.12.2023 klo 8–9.30 Digikeskukseen (Keskitie 4). Aamukahvien ja keskustelun lomassa kuulemme Viitasaaren kaupungin, Kehittämisyhtiö Witaksen, Wiitaseudun Yrityspalvelun sekä Viitasaaren Yrittäjien ajankohtaiset asiat.

Sytykettä, virtaa ja voimaa yrittäjyyteen pohjoisessa Keski-Suomessa -infotilaisuus

Digikeskus Keskitie 4, Viitasaari, Suomi

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto tarjoaa pohjoisessa Keski-Suomessa helmikuussa 2024 alkavaa yrittäjyyden koulutusta, joka on suunnattu yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville. Tervetuloa koulutuksen infotilaisuuteen torstaina 14.12.2023 klo 17-18 Viitasaaren Digikeskukseen (Keskitie 4). Paikalla POKElta yrittäjyyden opettaja Reijo Hytönen, p. 040 910 6409 ja kehittämisasiantuntija Heli Skantz p. 040 766 4063. Virtaa ja voimaa -esite (pdf)

YmpyräKS-etäaamukahvit: vastuullinen matkailu

Microsoft Teams

Tervetuloa mukaan YmpyräKS-etäaamukahveille 15.12.2023 klo 8.30-9.30. Aiheena on vastuullinen matkailu. Alustuksen tulee pitämään Visit Jyväskylä Regionin Tiia Masalin ja yrityspuheenvuoron pitää Karkausmäen Kammarin Jenni Numminen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtuman verkkosivulla ympyraks.keskisuomi.fi/tapahtuma/ympyraks-etaaamukahvit_vastuullinenmatkailu/ Ilmoittautumaan pääset suoraan Webropol-lomakkeella. Tervetuloa mukaan!

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla

Jyväskylän Paviljonki Lutakonaukio 12, Jyväskylä, Suomi

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla kokoaa yrittäjät ja yrittäjien ystävät yhteen! Juhlan teemana 2024 on #elinvoimaa. Tervetuloa kohtaamaan ja viihtymään Paviljonkiin! Lue lisätietoja osoitteesta me.yrittajat.fi/ksyrittajajuhla/.