Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Sydänsuomen rekrymessut – Työtä ja tunne(ttuu)tta Sydänsuomeen!

Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski

Miten saamme osaavia tekijöitä Sydänsuomeen? Mistä löytyisi työ- tai harjoittelupaikka? Tervetuloa etsimään vastauksia näihin kysymyksiin Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen rekrymessuille 17.4.2024 Kannonkosken Piispalaan (Kurssitie 40). Päivän aikana kuulemme tietoiskuja kouluttautumisesta, yritysten tarinoita ja ajankohtaista asiaa TE-palveluista sekä kuulemme luovan johtajan ja globaalin innovaattorin Henri Hyppösen puheenvuoron. Klo 10–12 Sydänsuomessa-alueen… Lue lisää »Sydänsuomen rekrymessut – Työtä ja tunne(ttuu)tta Sydänsuomeen!

Aamukahvit yrittäjille Digikeskuksessa

Digikeskus Keskitie 4, Viitasaari, Suomi

Tervetuloa huhtikuun aamukahville perjantaina 26.4.2024 klo 7.30–9 Digikeskukseen (Keskitie 4). Aamukahvit ovat avoin ja vapaamuotoinen tilaisuus kaikille viitasaarelaisille yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjähenkisille, tervetuloa mukaan! Save the date! Aamukahvit järjestetään kerran kuukaudessa perjantaiaamuisin. Seuraavien aamukahvien ajankohta on 31.5.2024.

Aamukahvit yrittäjille

Digikeskus Keskitie 4, Viitasaari, Suomi

Tervetuloa huhtikuun aamukahville perjantaina 26.4.2024 klo 7.30–9 Digikeskukseen (Keskitie 4). Aamukahvit ovat avoin ja vapaamuotoinen tilaisuus kaikille viitasaarelaisille yrittäjille, yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrittäjähenkisille, tervetuloa mukaan! Save the date! Aamukahvit jatkuvat jälleen elokuusta lähtien tuttuun tapaan kuukauden viimeisenä perjantaina. Seuraavien aamukahvien ajankohta on 30.8.2024.

YrityskaupaKS-aloitusseminaari Peurungassa

YrityskaupaKS - myyntikuntoa ja ostopolkuja Keski-Suomeen -hankkeen aloitusseminaari Tervetuloa torstaina 6.6.2024 Kylpylähotelli Peurunkaan (Peurungantie 85, Laukaa). Tapahtumassa järjestetään myös Keski-Suomen Yritysmarkkinat ja omistajanvaihdosasiantuntijoiden verkostotapahtuma. Ohjelma Klo 8.30-12 YrityskaupaKS-toiminnan esittely, yrittäjähaastatteluja, asiantuntijoiden paneelikeskustelu sekä keynote-puhujana Jari Saario. Klo 12–13 Lounas (omakustanteinen 14,50 €) Klo 13–16 Keski-Suomen Yritysmarkkinat – yritysmyyjien ja ostajien kohtaamispaikka Klo 13–15 Keski-Suomen omistajanvaihdosasiantuntijaverkoston… Lue lisää »YrityskaupaKS-aloitusseminaari Peurungassa