Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Dia 1
Oletko perustamassa yritystä?
Dia 2
Suunnitteletko yrityksesi kehittämistä?
Dia 3
Sijoita yrityksesi Viitasaarelle
Dia 4
Suunnitteletko omistajanvaihdosta?
previous arrow
next arrow

Kehittämisyhtiö Witas Oy

Yrittäjien ja yrittäjyyttä suunnittelevien kumppani

Viitasaarelainen yrittäjä sekä yrittäjyyttä suunnitteleva, palvelemme sinua maksuttomasti kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta.

Jos sinulla on orastava yritysidea, yrityskehittäjämme sparraavat kanssasi sitä eteenpäin. Saat apua suunnitelmiesi kirkastamiseen sekä sopivan yritysmuodon valitsemiseen. Saat neuvoja olemassa olevan yrityksen kehittämiseen, Viitasaarelle sijoittumiseen, toimitiloihin sekä yrityksen muutostilanteeseen liittyvissä asioissa.

Voit sopia yritysneuvontatapaamisen toimistollemme Wiitakeskukseen Viitasaaren torin laidalle, yrityksesi omiin toimitiloihin tai etäyhteyden välityksellä.

Varaa henkilökohtainen ja maksuton neuvonta-aika yrityskehittäjälle puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

witas-suomenkartalla-600x700px

Neuvontapalvelut yrittäjälle

Yrityksen perustaminen-Witas

Yrityksen perustaminen

Kasvu-kehittäminen-ja-kansainvälistyminen-Witas

Yrityksen kehittäminen

Witas-rahoitus-2

Rahoitus

Muutos-ja-vakauttamistilanne-Witas

Muutos- ja vakauttamistilanne

Omistajan-ja-sukupolvenvaihdos-Witas

Omistajan- ja sukupolvenvaihdos

Sijoittuminen-Witas

Sijoittuminen

Maatilayrityksen-neuvonta-Witas

Maatilayrityksen neuvonta

Korona-Witas

Korona

Witaksen uutiskirje

Uutiskirjeessämme tiedotamme ajankohtaisista asioista yritysneuvontapalveluihin, tilaisuuksiin, rahoituksiin, aluekehittämiseen ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä verkostomme kanssa.

Etätyötila Lennätin

Viitasaaren ydinkeskustassa ja toimistomme naapurissa sijaitseva kaikille avoin ja maksuton tila etätyöskentelyyn sekä tilaisuuksien järjestämiseen. Lennätin tarjoaa käyttöön ergonomisia etätyöpisteitä, näyttöjä, oheislaitteita sekä nopean internetyhteyden. 

digikeskus-logo-lapinakyva-03
Innovaatioympäristö Digikeskus

Yrittäjien, yritysten, kolmannen sektorin sekä julkisen sektorin digitalisaation vauhdittaja. Naapurissamme sijaitsevasta Digikeskuksesta löydät muun muassa tehokkaita tietokoneita, 3D-tulostimen, VR-laseja, studiotilaa valokuvaukseen, neuvottelutilat sekä podcast-studion.

2022visitviitasaari-wp
Visit Viitasaari

Viitasaari on pikkasen parempi periferia myös lomalla ja vapaa-ajalla. Meiltä löydät mielenkiintoisia luontokohteita, mieleenjääviä tapahtumia ja mielekästä tekemistä.

Pikkasen parempi periferia

Viitasaari on pohjoisessa Keski-Suomessa, Nelostien ja Sinisen tien risteyskohdassa, sijaitseva kodikas ja moderni maaseutukaupunki, jossa arvostamme sekä sivistystä että kekseliästä yritteliäisyyttä.

Wiilo-logo-musta
Wiitaseudun logistiikkakeskus

Wiilo on logistiikkakeskus, joka rakentuu Viitasaarelle ja muotoutuu käyttäjiensä mukaan. Valmistuessaan Wiilo muotoutuu erilaisista kokonaisuuksista tehden yhteistyöstä tehokasta, resurssiviisasta ja energiatehokasta.

Sydänsuomessa on

7 pohjoisen Keski-Suomen kuntaa
401 100 hehtaaria metsää
18 929 asukasta
1056 järveä
satoja yrityksiä

Käynnissä olevat kehittämishankkeet

Kehittämisyhtiö Witaksen uutiskirje – marraskuu 2022

Uutiskirjeessämme tiedotamme ajankohtaisista asioista yrityspalveluihin, tilaisuuksiin, rahoitukseen, työvoima-asioihin ja koulutustarjontaan liittyen yhteistyössä verkostomme kanssa.

Sosiaalinen media