Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

HYVY – hyvinvoiva yrittäjä - hyvinvoiva yritys

Hyvy-leima-keltainen
ESR
VipuvoimaaEU

HYVY – hyvinvoiva yrittäjä - hyvinvoiva yritys

Loimme aitoa konkreettisesti näkyvää yrittäjyyteen kannustavaa, yrittäjyyttä tukevaa ja yrittäjästä välittävää hyvinvointikulttuuria Saarijärven-Viitasaaren seutukunnalle. Toimenpiteet koostuivat paikallisten verkostojen rakentamisesta, yrityksiin kohdistuvista tilaisuuksista ja sparrauksista sekä yritysryhmille räätälöidyistä valmennuspaketeista.

Tuloksena seutukunnalle rakentui paikkakuntakohtaisia yrittäjien keskinäisiä Yrittäjä ensin! -vertaisverkostoja. Yrittäjille tuki-, hyvinvointi- ja neuvontapalveluja tarjoavista paikallisista toimijoista muodostui alueelle Välitä yrittäjästä! -verkostoja. Toimijat huomioivat yrittäjän hyvinvoinnin aikaisempaa kokonaisvaltaisemmin osana omia palveluprosessejaan. Yrittäjien tietoisuus omasta hyvinvoinnista ja sen merkityksestä yrityksen tuottavuuteen lisääntyi. Kokonaistavoitteena oli kannattavan ja kestävän liiketoiminnan säilyminen ja kasvu seutukunnalla. Pääkohderyhmänä olivat Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan mikro- ja pienyrittäjät.

Projektipäällikkönä toimi Elina Mäkinen ja projektikoordinaattorina Kirsti Kaakkurivaara.

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), kunnat sekä toimenpiteissä mukana olevat yritykset.

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Hallinnoijana toimi Kehittämisyhtiö Witas Oy ja  yhteistyökumppaneina Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Kannonkosken ja Kyyjärven kunnat sekä Saarijärven kaupunki

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.4.2019 – 31.3.2021

Witas Oy logo
KARSTULANSEUTU
SAARIJÄRVI_TUNNUS6
Kannonkoski logo posa
Kyyjärvi vaakuna 500px.svg