Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yrittäjien tutustumis- ja verkostoitumismatka Kokkolan suurteollisuusalueelle

16 syyskuun @ 06:0016:00

Kaustisen seudulla ja Sydänsuomessa toimiva yrittäjä, tervetuloa mukaan tutustumaan Pohjois-Euroopan suurimpaan kemian- ja metallienjalostusteollisuuden ekosysteemiin Kokkolaan!

Järjestämme kuljetuksen ja tutustumismahdollisuuden Kokkolan suurteollisuusalueelle maanantaina 16.9.2024. Laita päivämäärä jo kalenteriin!

Suurteollisuusalue työllistää jo nyt suoraan 2400 henkilöä ja suuria investointeja on tulossa lähivuosina useita lisää. Tässä on myös Kaustisen seutukunnan ja Sydänsuomessa-alueen yrityksille mielenkiintoisia kaupallisia mahdollisuuksia.

Kuljetus järjestetään Viitasaarelta Kinnulan, Lestijärven ja Vetelin kautta Kokkolaan ja matkan varrella on lukuisia paikkoja, mistä nousta kyytiin.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislomake julkaistaan elokuussa.

 

Yrittäjien tutustumis- ja verkostoitumismatka 16.9.2024 Kokkolan suurteollisuusalueelle. Kaustisen seudulla ja Sydänsuomessa toimiva yrittäjä, tervetuloa mukaan tutustumaan Pohjois-Euroopan suurimpaan kemian- ja metallienjalostusteollisuuden ekosysteemiin Kokkolaan! Toteuttajat ja rahoittajat: Euroopan unionin osarahoittama, Kaustisen seutu, Sydänsuomessa, Jyväskylän yliopisto Kokkolan yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tutustumis- ja verkostoitumismatkan järjestää Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma, jonka toiminta on Euroopan unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) osarahoittama Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liittojen kautta.

 

semukas, seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelman logot: Euroopan unionin osarahoittama, Suurhanketoimisto, Kaustisen seutu, Sydänsuomessa, Jyväskyän yliopisto Kokkkolan yliopistokeskus Chydenius, Keski-Pohjanmaan liitto, Keski-Suomen liitto.

Tiedot

Päivämäärä:
16 syyskuun
Aika:
06:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,

Järjestäjä

Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma