Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Visit Finland DataHub-klinikka

10 toukokuun, 2022 @ 14:0015:00

Järjestämme yhdessä Visit Jyväskylä Regionin kanssa Lomaseudun matkailualueelle maksuttoman Visit Finland DataHub-klinikan tiistaina 10.5.2022 klo 14 – 15 Teams-verkkoyhteyden välityksellä.

Kouluttajana toimii Lakeland Finland-verkostohankkeen projektikoordinaattori Anni Pesonen Visit Jyväskylä Regionista. Lakeland Finland -hanke on viiden maakunnan yhteinen verkostohanke, jossa tuotetaan Lakeland-alueen yhteinen Lakeland Finland Marketplace-alusta, jossa käytetään tuotekorttien pohjana DataHub tietokantaa.

DataHub on matkailualan yritysten tuote- ja palvelutietokanta, josta Visit Finland, alueelliset matkailuorganisaatiot ja kaupalliset toimijat, kuten matkanjärjestäjät ja online-jakelukanavat voivat rajapintansa kautta hakea ja saada tietoa omille verkkosivuilleen kätevästi niin suomeksi kuin englanniksi. Englanninkielisyys ei ole enää pakollinen osa tuotekorttia toukokuun puolivälissä astuvan muutoksen jälkeen, joskin suositeltavaa sen monikäyttöisyyden vuoksi. Keski-Suomesta DataHubista löytyy jo yli 60 yrittäjää ja 120 matkailutuotetta ja määrä kasvaa kokoajan. DataHubin käyttö on maksutonta. DataHubissa on mahdollista kuitenkin kääntää maltillista veloitusta vastaan tuotekortteja eri kieliversioiksi.

Laajasta näkyvyydestä kiinnostuneet yritykset voivat ilmoittautua klinikkaan Jasmine Välikankaalle sähköpostitse osoitteeseen jasmine.valikangas(at)witas.fi perjantaihin 6.5.2022 mennessä. Näiden yrityksien kanssa jatkamme myös muita kansainvälisen matkailun toimenpiteitä.

Tiedot

Päivämäärä:
10 toukokuun, 2022
Aika:
14:00 – 15:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

Lomaseutu
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Visit Jyväskylä Region

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams