Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sydänsuomen rekrymessut – Työtä ja tunne(ttuu)tta Sydänsuomeen!

17 huhtikuun @ 10:0017:00

Miten saamme osaavia tekijöitä Sydänsuomeen? Mistä löytyisi työ- tai harjoittelupaikka? Tervetuloa etsimään vastauksia näihin kysymyksiin Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen rekrymessuille 17.4.2024 Kannonkosken Piispalaan (Kurssitie 40).

Päivän aikana kuulemme tietoiskuja kouluttautumisesta, yritysten tarinoita ja ajankohtaista asiaa TE-palveluista sekä kuulemme luovan johtajan ja globaalin innovaattorin Henri Hyppösen puheenvuoron.

Henkka Hyppönen keltaisella taustalla.

Klo 10–12 Sydänsuomessa-alueen työnantajat kokoontuvat Työnantajafoorumiin

Aamupäivän ohjelma klo 10–12 on suunnattu Sydänsuomessa-alueen työnantajille. Työnantajafoorumi kutsuu Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren työnantajat pohtimaan yhdessä, miten rekrytoinnin haasteita olisi mahdollista taklata alueella yhteisvoimin. Foorumin avaa inspiroiva puheenvuoro myöhemmin julkistettavalta asiantuntijalta. Lisäksi uusi Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke esittäytyy. Hankkeen tavoitteena on edistää osaavan työvoiman saamista mm. tekemällä näkyväksi Sydänsuomen palveluja ja vahvuuksia sellaisella tavalla, jota alueen työnantajien ja rekrytointiyritysten on helppoa hyödyntää.

Klo 13–17 työnhakijat ja työnantajat kohtaavat rekrymessuilla

Iltapäivällä klo 13–17 työnantajat pääsevät kertomaan itsestään työnhakijoille ja vastaavasti työnhakijat pääsevät esittäytymään työnantajille. Kaikki Sydänsuomessa sijaitsevat yritykset, yhdistykset, kunnat ja muut toimijat saavat halutessaan maksutta oman esittelytilan tapahtumasta. Päivän aikana messuihin tutustuu myös 60 kansainvälistä korkeakouluopiskelijaa JAMKista ja Jyväskylän yliopistosta. Myös Sydänsuomessa-alueen opiskelijat kutsutaan mukaan tilaisuuteen.

Varaa esittelytila rekrymessuilta forms.office.com/e/wR7n0Umj8R.

Työnantajafoorumin ja rekrymessut järjestävät yhteistyössä Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke ja Keski-Suomen TE-palvelut. Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke on Euroopan unionin osarahoittama Euroopan maaseuturahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta.

 

Euroopan unionin osarahoittama logo. 

Tiedot

Päivämäärä:
17 huhtikuun
Aika:
10:00 – 17:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Tapahtumapaikka

Piispala
Kurssitie 40
Kannonkoski,
+ Google Map