Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sydänsuomen elinvoimakahvit ja Aluefoorumi Kyyjärvellä

16 toukokuun @ 12:0016:00

Lämpimästi tervetuloa Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteisille Sydänsuomen elinvoimakahveille! Tällä kertaa yhdistimme alueen kuntapäättäjiä ja kuntajohtoa kokoavan Aluefoorumin elinvoimakahveihin ja samalla avasimme Aluefoorumin kaikille kiinnostuneille.

Aika: to 16.5.2024 klo 12–16 (klo 11 alkaen on tarjolla keittolounas ilmoittautuneille. Lounas on maksuton tilaisuuteen osallistuville.)

Paikka: Eräkartano, Nurmijoentie 296, 43700 Kyyjärvi

Tarjolla on tuoreita tutkimustuloksia suurhankkeiden aluevaikutuksista, joita projektipäällikkö Seppo Penttilä Kokkolan yliopistokeskuksesta esittelee. Aluekoordinaattori Minna Jaakkola kokoaa yhteen Sydänsuomen aluekehitystyön tulokset vuodelta 2023.  Kuulemme myös uusimmat kuulumiset Sydänsuomen yhteisistä kehittämishankkeista yritysten näkökulmasta. Mukana ovat esimerkiksi Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma sekä Luontomatkailun kasvuohjelma.

Tilaisuus on tarkoitettu kuntapäättäjille, yrittäjille, yritys- ja aluekehittäjille, Sydänsuomessa-alueen Kuntatiimin ja Kehittäjätiimin jäsenille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 9.5.2024 mennessä

 

Ohjelma
klo 11.00 Keittolounas tarjolla ilmoittautuneille
klo 12.00 Tervetuloa ja kuulumiset kunnallisjohdon seminaarista
klo 12.15 Mitä kuuluu Sydänsuomessa aluekehitykselle?
klo 13.15 Sydänsuomessa-alueen hankkeet tutuiksi – mukana mm. Luontomatkailun kasvuohjelma
klo 14.00 Kahvit ja tauko
klo 14.30 Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman kuulumiset
klo 14.45 Elinvoimakahvien pääpuheenvuoro: Suurhankkeiden aluetalousvaikutukset – projektipäällikkö Seppo Penttilä, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
klo 15.30 Keskustelua
klo 16.00 Tilaisuus päättyy

 

Tilaisuuden järjestävät Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hanke ja Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma. Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hankkeen rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto Keski-Suomen Kehittämisrahastosta. Seutujen välisen muutos- ja kasvuohjelman rahoittajana toimii Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen liitot Euroopan unionin Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) sekä Sydänsuomessa-alueen kunnat.

 

Euroopan unionin osarahoittama logo.

Tiedot

Päivämäärä:
16 toukokuun
Aika:
12:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjät

Sydänsuomen alueyhteistyölle pikastartti -hanke
Seutujen välinen muutos- ja kasvuohjelma

Tapahtumapaikka

Eräkartano
Nurmijoentie 296
Kyyjärvi,43700
+ Google Map