Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Yritysmyyjien ja -ostajien koulutukset alkavat syyskuussa – ilmoittaudu mukaan!

Yritysmyyjien ja -ostajien koulutukset alkavat syyskuussa – ilmoittaudu mukaan!

OmistajaKS-hanke järjestää yrityksen myyjille sekä sukupolvenvaihdosta tai yritysostoa suunnitteleville kattavat koulutuspaketit syksyllä 2022 sekä keväällä 2023.

Myyjä- ja ostajakoulutukset ovat viiden osan kokonaisuuksia, jonka asiantuntijana toimii Jan von Bonsdorff Suomen Yrityskaupat Oy:stä.

Koulutuksissa saat kattavan paketin käytännön tietoa yrityksen myymisestä ja harjoitustehtävissä pureudut oman yrityksesi nykytilanteeseen. Huomioimme myös sukupolvenvaihdostilanteet, joten tämä koulutus sopii erinomaisesti sukupolvenvaihdostilanteen osapuolille, niin luopujille kuin jatkajille.

Yritysmyyjien koulutus, syksy 2022

ti 20.9. Valmistautuminen yrityksen myyntiin (lähi- tai etäosallistuminen)
ti 4.10. Myyntikunnon kartoitus (etä)
ti 25.10. Yrityksen kehittäminen (etä)
ti 8.11. Ostajan etsiminen ja sopimukset (etä)
ti 22.11. Yrityksestä irtautuminen (etä)

Lisätietoa sekä ilmoittautumislinkki: Yritysmyyjien koulutus

 

Yritysostajien koulutus, syksy 2022

to 22.9. Valmistautuminen yrityksen ostoon (lähi- tai etäosallistuminen)
to 6.10. Ostettavan yrityksen löytäminen (etä)
to 27.10. Yritysrahoitus ja neuvottelut (etä)
to 10.11. Yrityksen haltuunotto (etä)
to 24.11. Yrityksen kehittäminen (etä)

Lisätietoa sekä ilmoittautumislinkki: Yritysostajien koulutus

OmistajaKS – omistajanvaihdoksista elinvoimaa (ESR) -hanke käynnistyi helmikuun alussa ja kestää 31.8.2023 saakka. Tavoitteena on vauhdittaa ja edistää omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia Keski-Suomessa järjestämällä ja rakentamalla koulutusta, verkostoja ja työkaluja yritysten tueksi keskeisimpinä koettuihin haasteisiin.

OmistajaKS on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille yrityksille, joilla omistajanvaihdos tai sukupolvenvaihdos on ajankohtainen joko nyt tai lähitulevaisuudessa. Kohderyhmänä ovat myös yrityskaupalla yritystään kasvattavat ja kehittävät yritykset.

Asiantuntijaorganisaatioista kohderyhmään kuuluvat sekä julkiset että yksityiset yritysten kehittämisessä toimivat organisaatiot ja elinkeinoelämän järjestöt sekä aloittavien yrittäjien kanssa työskentelevät organisaatiot.

Toimenpiteiden toteutusaika on 1.2.2022 – 31.8.2023. Hallinnoijana toimii Keski-Suomen Yrittäjät ry ja osatoteuttajana Kehittämisyhtiö Witas Oy. Yhteistyökumppaneina toimivat Kehittämisyhtiö Keulink Oy, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Jyväskylän, Jämsän ja Äänekosken kaupungit sekä Kannonkosken, Karstulan, Kyyjärven ja Laukaan kunnat. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), toteuttajaorganisaatiot sekä mukana olevat kunnat.

Lue lisää OmistajaKS-hankkeesta