Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Viitasaaren Vuoden yrittäjät 2023 palkittiin – Palkitut ovat keskustan kivijalkayrittäjiä

Viitasaaren Vuoden yrittäjät 2023 palkittiin – Palkitut ovat keskustan kivijalkayrittäjiä

Viitasaaren Vuoden Yrittäjät 2023 palkittiin kahdessa kategoriassa lauantai-iltana 28.10.2023 Kinnulassa alueellisessa yrittäjäjuhlassa. Viitasaaren Yrittäjät ry palkitsi Viitasaaren Vuoden Yrittäjänä Asta Rossin Kello ja Kulta Wiisarista ja Vuoden Yksinyrittäjänä Ulla Jylhä-Juvosen Jylhän Parturikampaamo Ky:stä, tutummin Parturi Kampaamo Kutrista.

Kello ja Kulta Wiisari on Asta Rossin ja hänen tyttärensä Paula Tyyskän perheyritys, joka on perustettu vuonna 2007. Kellojen ja korujen vähittäismyynti sekä kellojen korjaus ja huolto työllistää yrityksessä kolme henkilöä. Asta Rossi on toiminut yrittäjänä vuodesta 1986 lähtien, jolloin hän aloitti Pasalan Kyläkaupan yrittäjänä. Rossi oli myös toinen Suovanlahden Myllytuvan kahvilatoiminnan ensimmäisistä yrittäjistä. Perheyritys loi Kalevala Korun kanssa yhteistyössä paikkakunnan historiaan pohjautuvan Viitasaari-korun. Verkkokaupallaan ja Kellokuori-palvelulla yritys palvelee valtakunnallisesti.

Parturi Kampaamo Kutrin Ulla Jylhä-Juvonen tarjoaa kampaamo- ja parturipalveluita sekä myy kampaamotuotteita . Yritys on perustettu jo vuonna 1954 ja Ulla Jylhä-Juvonen on toiminut yrittäjänä vuodesta 1988 lähtien.

Molempien yritysten taustalla on pitkä, useiden vuosikymmenten menestyksekäs yrittäjäura. Sekä Kello ja Kulta Wiisari että Parturi Kampaamo Kutri ovat keskustan kivijalkaliikkeitä. Kummassakin yrityksessä on ollut mukana perheen kaksi sukupolvea, äiti ja tytär. Tämä ylisukupolvinen yrittäjyys kertoo osaltaan näiden yrittäjien sitoutuneisuudesta ja päättäväisyydestä yritystoimintaan. Sekä Kello ja Kulta Wiisari että Parturi Kampaamo Kutri tunnetaan hyvästä asiakaspalvelustaan, joka tuo asiakkaalle lisäarvoa ja asiointi liikkeessä on miellyttävää.

Viitasaaren Yrittäjät, Kehittämisyhtiö Witas ja Viitasaaren kaupunki onnittelevat Vuoden Yrittäjiä!