Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Viitasaaren Torigrilli-rakennukseen haetaan yrittäjää

Viitasaaren Torigrilli-rakennukseen haetaan yrittäjää

Erinomaisella paikalla Viitasaaren keskustassa, torilla olevan ns. torigrillin tilat tarjotaan vuokralle! Viitasaaren kaupunki hakee moderniin rakennuksen yrittäjää, joka haluaa tavoittaa Viitasaaren noin 6000 asukkaan lisäksi useat tuhannet vapaa-ajan asukkaat. Viitasaaren torille on helppo saapua ja koko Viitasaari on Nelostien ja Sinisen tien risteyksessä.

Rakennuksessa on keittiön lisäksi sisätila asiakkaita varten sekä laaja terassi, joka on katettu ja ulkoseinät lasitettu. Torigrilliä ympäröivät asuin- ja yritysrakennukset. Keskeinen sijainti tarjoaa hyvät mahdollisuudet asiakaskunnan palvelemiseen, yrittäjän suunnitelmien mukaisesti esimerkiksi päivisin sekä ilta-aikaan ja paikan päällä ruokailuun tai mukaan otettuna.

Torigrilli vuokrataan välittömästi sopivan yrittäjän löydyttyä, tilat ovat tällä hetkellä vapaat. Viitasaarella järjestetään runsaasti kesätapahtumia, joiden kävijöiden kysynnän pääset hyödyntämään toimimalla nopeasti.

Lisätiedot tilasta ja yritysmahdollisuuksista Kehittämisyhtiö Witas Oy:n yrityskehittäjä Elina Mäkiseltä, 040 714 4505, elina.makinen[at]witas.fi.

Vuokrasopimus tehdään Viitasaaren kaupungin kanssa.