Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Pikkasen paremman periferian valotapahtumasta muodostunut yksi syksyn kohokohdista – Valon Viitasaari järjestetään myös vuonna 2024

Pikkasen paremman periferian valotapahtumasta muodostunut yksi syksyn kohokohdista – Valon Viitasaari järjestetään myös vuonna 2024

Näyttävistä valoteoksista ja mielenkiintoisesta ohjelmasta pääsee nauttimaan Valon Viitasaari -tapahtumassa myös syksyllä 2024! Suositun, kehutun ja toivotun valotapahtuman ajankohta on viikonloppu 3.-6.10.2024. Viitasaaren kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämän tapahtuman alku- ja päättymispäivä varmistuvat ohjelman suunnittelun edetessä.

Vuonna 2023 Valon Viitasaari sai kehuja ja huomiota erityisesti Huopanankosken valoteoksista. Lokakuussa 2024 valoteoksista ja erilaisesta ohjelmasta koostuva tapahtuma järjestetään pikkasen paremman periferian keskusta-alueella. Tapahtumaan kuuluu osallisuutta edistävä Valoa Viitasaarelle -nuotiopiiri.

Viitasaaren kaupunki kertoo tapahtuman alustavasta aikataulusta edellisvuosia aiemmin jo toukokuussa, jotta tapahtumaa kohti runsaasti kiinnostusta osoittaneet yritykset, yhdistykset ja muut paikkakunnan toimijat ehtivät halutessaan valmistautumaan tapahtumaan. Kolme kertaa, vuodesta 2021 lähtien järjestetty tapahtuma on ollut odotettua suositumpi niin vakituisten ja vapaa-ajan viitasaarelaisten kuin naapurikuntien asukkaiden osalta.

Tarkka aikataulu, valaistavat kohteet ja muu ohjelma julkaistaan syksyllä 2024.

Lisätietoja saa kaupungin vapaa-aikapalveluiden johtaja Jorma Rihdolta, 044 4597 570, jorma.rihto@viitasaari.fi.

Lue tiedote Viitasaaren kaupungin kotisivuilta.