Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Yrittäjä, onko sinulla työtehtäviä vailla tekijöitä?

Yrittäjä, onko sinulla työtehtäviä vailla tekijöitä?

Viitasaarelainen yrittäjä,

  • tarvitsisitko satunnaisesti lisäkäsiä avuksi yritykseesi?
  • onko yritykselläsi odottamassa tekijää esimerkiksi jokin projektiluontoinen työtehtävä?
  • oletko miettinyt, kuinka voisit hyödyntää kevytyrittäjää apuna yrityksessäsi?

 

Järjestämme Digikeskuksen, Lennättimen ja Witaksen yhteiset Tee ja tienaa -teemaiset avoimet ovet tiistaina 16.5.2023 klo 14-18. Tapahtuman kohderyhmänä ovat erityisesti 15–29-vuotiaat nuoret ja painopisteenä kevytyrittäjyyden mahdollisuudet. Tapahtuma on avoin ihan kaikille kevytyrittäjyydestä kiinnostuneelle. Myös yrittäjät ovat tervetulleita!

Tällä kyselyllä kartoitamme viitasaarelaisista yrityksistä sellaisia tehtäviä, joissa yritys voisi mahdollisesti hyödyntää kevytyrittäjän osaamista. Työtehtävät voivat olla siivouksesta koodaamiseen tai nurmikonleikkuusta podcastien tai somejulkaisujen tekemiseen – mahdollisuuksia on rajattomasti!

Vastaa kyselyyn to 11.5.2023 mennessä osoitteessa https://forms.office.com/e/nfxbFhAAyi.

Kyselyyn vastaaminen ei sido mihinkään, mutta saamme tärkeää tietoa siitä, minkälaisia tehtäviä paikallisilla yrittäjillä voisi olla tarjolla. Saatuja vastauksia julkaisemme avoimet ovet -tapahtuman lisäksi mm. Digikeskuksen ilmoitustaululla, jossa työt etsivät tekijäänsä ja tekijät töitä.

Kun yritys/toimeksiantaja ostaa palvelun kevytyrittäjältä, ei työn suorittavaan henkilöön muodostu työsuhdetta. Kevytyrittäjä laskuttaa tekemänsä työn toimeksiantajalta laskutuspalvelua tarjoavan yrityksen kautta. Nämä laskutuspalveluyritykset huolehtivat kevytyrittäjän palkanmaksun sekä ilmoitus- ja viranomaisvelvoitteet.

Lisätietoja:
Elina Mäkinen, 040 7144505
elina.makinen[at]witas.fi