Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Rekry auki – Etsimme projektipäällikköä ja asiantuntijaa Ammattilaisia Sydänsuomeen -hankkeeseen

Rekry auki – Etsimme projektipäällikköä ja asiantuntijaa Ammattilaisia Sydänsuomeen -hankkeeseen

Johdattaisitko sinä kanssamme osaajat Sydänsuomen äärelle?

Etsimme projektipäällikköä ja asiantuntijaa Ammattilaisia Sydänsuomeen -hankkeeseen kehittämään alueemme työvoiman saatavuutta. Lue alta lisää ja testaa, olisitko etsimämme tekijä vastaamalla näppärään kyselyymme 16.2.2024 mennessä!

Sydänsuomessa on osaajapula: töitä on tarjolla, mutta osaajia on toisinaan haastavaa löytää tai houkutella Sydänsuomeen. Ammattilaisia Sydänsuomeen -hankkeessa markkinoidaan aluettamme, kehitetään alueen yhteistä rekrytointimallia ja -viestintää sekä perustetaan työnantajafoorumi luomaan yhteiset pelisäännöt, toteuttamaan työvoiman saatavuutta edistäviä kokeiluja ja paaluttamaan tavoitteet työvoimapulan selättämiseksi.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutuksesta toiminnan suunnittelusta sen raportoimiseen, ja projektiasiantuntija toteuttaa yhdessä projektipäällikön kanssa hankkeen toimenpiteitä työnantajien verkostoimisesta viestintään.

Projektipäällikön kuukausipalkka on 3200€/kk (80% työaika), ja hän työskentelee hankkeessa 24 kuukautta. Projektiasiantuntijan palkka on 3040€/kk (80% työaika), ja hän työskentelee hankkeessa 21 kuukautta. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Tukenasi toimivat Kehittämisyhtiön Witas Oy:n asiantuntijat, Sydänsuomessa-kehittäjätiimi sekä hankkeen ohjausryhmä.

Hankkeeseen on haettu rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Maaseuturahastosta, ja hanketyöntekijöiden rekrytointiprosessit ovat rahoituspäätöksen saamiseen saakka ehdollisia. Hankkeen käynnistämisen ja työn alkamisen tavoiteaikataulu on 1.3.2024.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu Viitasaarella toimiva elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjyyttä suunnittelevia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki. Liikevaihtomme on noin miljoona euroa ja henkilöstöä on noin 10 työntekijää hanketilanteen mukaan. Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus.

Sydänsuomi on seitsemän maaseutukunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) muodostama alue pohjoisessa Keski-Suomessa. 18 000 kuntalaisen alue nojaa elinkeinoissaan luontoon niin puuteollisuudessa, matkailussa kuin uusiutuvassa energiatuotannossa.

Euroopan unionin osarahoittama logo.