Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » OmistajaKS-hankkeen suositut omistajanvaihdoskoulutukset starttaavat jälleen maaliskuussa 2023

OmistajaKS-hankkeen suositut omistajanvaihdoskoulutukset starttaavat jälleen maaliskuussa 2023

Maksuttomat omistajanvaihdoskoulutukset on suunnattu yrityksen myyntiä tai ostamista suunnitteleville keskisuomalaisille yrittäjille (myös perheyritykset) tai yrittäjyyttä aloittaville.

  • 14.3.2023 alkaa viisiosainen koulutus yrittäjille, jotka ovat myymässä yritystään tai suunnittelevat sukupolvenvaihdosta.
  • 16.3.2023 alkaa viisiosainen koulutus yritysostoa harkitseville tai perheyrityksen jatkajille.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne toteutetaan etäkoulutuksina, ilta-aikaan. Kouluttajana toimii auktorisoitu yritysvälittäjä ja sukupolvenvaihdosasiantuntija Jan von Bonsdorff, Suomen Yrityskaupat Oy.

Lue lisää koulutuksista ja ilmoittaudu mukaan. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että yritysmyyjien ja yritysostajien koulutuksiin on omat ilmoittautumislinkit.

Lisätietoja:

tarja.vartiainen[at]witas.fi, puh. 044 351 5499
oili.eronen[at]yrittajat.fi, puh. 040 6744858

 

OmistajaKS – omistajanvaihdoksista elinvoimaa -hankkeen hallinnoijana toimii Keski-Suomen Yrittäjät Ry ja osatoteuttajana Kehittämisyhtiö Witas Oy. Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR), toteuttajaorganisaatiot sekä mukana olevat kunnat.