Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Paikalliset.fi

Pohjoisen Keski-Suomen palveluhakemisto

Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven yritykset, palvelut, käyntikohteet ja nähtävyydet on koottu yhteen paikkaan, jotta alueen asukkaiden, mökkiläisten ja vierailijoiden on helppo löytää tarvitsemansa palvelut. 

Paikalliset.fi on Witaksen hallinnoima sähköinen palveluhakemisto, jonka tavoitteena on parantaa Witas-alueen yritysten tuotteiden ja palveluiden löydettävyyttä ja kasvattaa alueelle suuntautuvaa ostovoimaa.

Paikalliset.fi-palvelun rakentamisen ja käyttöönoton taustalla on ollut yrittäjäjärjestöjen huoli Witas-alueen yritysten heikosta löydettävyydestä. Myös alueen asukkaat ja erityisesti mökkiläiset ovat toivoneet palvelua, josta lähiseudun palvelut löytyisivät kattavasti ja helposti. Keskittämällä palvelut yhteen paikkaan, josta ne löytyvät nopeasti pyrimme palvelemaan alueen asukkaita, mökkiläisiä ja vierailijoita kokonaisvaltaisemmin.

Miksi lähteä mukaan?

Potentiaalinen asiakas, olipa hän Helsingistä tai Utsjoelta, voi löytää meidät netissä olevan palveluhakemiston kautta. Meille tämä on tärkeä asia, sillä sähköiset tilitoimistopalvelut eivät ole paikkaan sidottu. Me voimme palvella asiakkaita olivatpa he missä päin Suomea tahansa ja huomattavasti edullisemmin kuin isojen kaupunkien tilitoimistot. Jos haluaa toimia ja palvella alueen asukkaita ja alueella vierailevia, on syytä olla esillä eikä piiloutua. En ymmärrä miksi joku ei lähtisi mukaan, sillä palvelu on todella edullinen tapa saada lisänäkyvyyttä. On Pihtiputaan imagon kannalta tärkeää, että hakupalvelussa on mukana runsaasti yrityksiä. Kattava palvelutarjonta luo positiivista mielikuvaa alueesta ja ihmiset huomaavat, että täällä periferiassakin on saatavilla monipuolisia palveluita.

Sydän-Suomen Taloushallinta / Pia Mård

Ilman muuta lähdimme mukaan. On hienoa, että meillä on käytössämme palvelu, josta keskitetysti löytyvät kaikki alueen yritykset ja palvelut. Nyt Pihtiputaan palvelut voi löytää helposti, olitpa missä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Palvelun käyttö ja oman yrityksen tietojen lisääminen on helppoa ja onnistuu varmasti myös niiltä, jotka eivät ole paljoa netin tai tietokoneiden kanssa tekemisissä. Palvelu ei todellakaan ole kallis, joten mukaan lähdön ei pitäisi jäädä rahasta kiinni.

Niemenharjun Matkailukeskus Oy / Virve Kinnunen

Kun alueen palvelut on kerätty yhteen paikkaan, on alueen asukkaiden ja vierailijoiden helppo hahmottaa, mitä yrityksiä ja palveluita alueella on. Kyllä tämä on tarpeellinen palvelu myös paikallisille. palvelu ei ole kallis, jos tätä kautta saa vaikka vain yhden tai kaksi asiakasta lisää, niin palvelu on maksanut itsensä takaisin, pelkkä puhelinnumero numerohakupalvelussa on kalliimpi.

PKS-Sähkö / Markus Pohjonen

Hakupalvelun avulla tavoitamme asiakkaita myös naapurikunnista. palvelun avulla kuluttajat löytävät helposti oman alueen palveluntarjoajat ja todennäköisesti ostavat omasta tai lähikunnasta, sillä ei ole taloudellista ajaa kovin kauas ostoksille, jos läheltäkin löytyy palveluntuottajia. Palvelu ei ole kallis, monet muut hakupalvelut ovat satoja euroja vuodessa.

HieVerKu / Raisa Kupiainen

Halutaan olla mukana seutukunnan yhteisessä hakupalvelussa, josta löytyy kaikki alueen palvelut keskitetysti. Tuotteita ja palveluita haetaan yhä enemmän verkosta, se on tätä päivää. Kuluttajan näkökulmasta katsottuna, jos et löydy netistä, et ole olemassa. Kaikki mikä maksaa on näinä aikoina liikaa, mutta uskon, että palvelu maksaa itsensä varmasti takaisin.

Mari-A / Maria Kilpeläinen

Palvelusta löytyy yhdellä kertaa useita eri yrityksiä ja palveluntarjoajia. Miksi ihmeessä jäädä pois, kun palvelu on niin edullinen ja helppo käyttöinen. Jos joku viitsii järjestää, niin kyllä mukaan on lähdettävä.

Juhan Kuva Oy / Juha Liimatainen

Meillä ei ole omia nettisivuja, joten hakupalvelussa näkyvä yritysprofiili toimii meille kotisivuna. Palvelua on helppo käyttää, joten kaikki mukaan vaan.

Taresi Oy / Reijo Siekkinen

Paikalliset.fi-palvelun hinnasto​

Liittymismaksu Paikalliset.fi-palveluun
– yritys: 120 € (alv 0 %)
– yhdistys: 60 € (alv 0 %)

Hinta sisältää yrityksen profiilin luonnin ja opastuksen palvelun käyttöön ja ylläpitoon sekä näkyvyyden hakemistossa liittymisvuoden loppuun asti.

Vuosimaksu liittymisvuoden jälkeen
– yritys 60 € (alv 0 %)
– yhdistys 30 € (alv 0 %)

Paikalliset.fi-palvelu on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumajärjestäjille.

Hakupalvelu on kehitetty Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoimassa ProWitas-hankkeessa, jonka rahoittajina ovat toimineet Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, Leader VIISARI ry sekä yksityiset tahot.

MarjaV-250x250px-150ppi

Marja Vähäsarja
Markkinointikoordinaattori
marja.vahasarja(at)witas.fi
044 459 6833

Miten?

Ota yhteyttä niin kerron, kuinka saat yrityksesi tiedot mukaan hakupalveluun!