Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Maksuton valmennus yrityksen imagon vahvistamiseen starttaa 19.4.2022

Maksuton valmennus yrityksen imagon vahvistamiseen starttaa 19.4.2022

Haluatko olla alasi tavoitelluin työpaikka?

Kilpailu osaavasta työvoimasta käy koko ajan kuumempana ympäri Suomea, mikä saattaa yllättää monet yritykset. On osattava hakea oikeat osaajat kasvun tueksi ja vakuuttaa heidät vahvalla työnantajamielikuvalla. On huolehdittava, että tulevaisuuden onnistumisen kannalta riittävä monimuotoisuus säilyy yrityksessä ja erilaisia osaajia osataan johtaa oikein. Myös laadukas perehdytys on osaajien houkuttelussa ja sitouttamisessa avainasemassa.

IMAGO on maksuton valmennuspalvelu Suomessa toimiville yrityksille, jotka haluavat kehittää työnantajakuvaansa, rekrytointiosaamistaan ja monimuotoisuutta tukevia johtamistaitoja.

IMAGON valmennuksissa ei ole toimialarajoituksia. IMAGO-valmennus sopii myös julkisen sektorin työnantajille.

Valmennukset on tarkoitettu pääosin yritysten johdolle ja avainhenkilöille. Valmennukseen voi osallistua 1-2 henkilöä yrityksestä.

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat.

Valmennuspäivien teemat

  • Työnantajamielikuvan perusteet
  • Osaajamarkkinointi
  • Onnistunut rekrytointi

Hae mukaan Keski-Suomen ja Pirkanmaan yhteiseen ryhmään! Ensimmäinen ryhmä aloittaa 19.4.2022 ja toinen ryhmä syksyllä 16.8.2022.

Lue lisää Imagosta

Hae mukaan valmennukseen

IMAGO on Pirkanmaan TE-toimiston koordinoima valtakunnallinen hanke, jota rahoittaa Työelämän monimuotoisuusohjelma, ja se toteuttaa osaltaan Talent Boost -toimenpideohjelmaa.