Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Luontomatkailun tai sen kehittämisen parissa työskentelevien ääni ja tarpeet esiin – vastaa kyselyyn

Luontomatkailun tai sen kehittämisen parissa työskentelevien ääni ja tarpeet esiin – vastaa kyselyyn

Kysely on tarkoitettu alueen matkailuyrittäjille, yhdistyksille, kehittäjäorganisaatioille ja muille luontomatkailun kehittämisen parissa työskenteleville tahoille.

Ellare Oy on aloittanut Sydänsuomessa-alueen (Pihtipudas, Viitasaari, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Karstula, Kannonkoski) luontomatkailun Masterplanin työstämisen, jonka osana kartoitetaan alueen luontoreittien ja -kohteiden matkailullista merkitystä ja potentiaalia sekä luontomatkailun kehittämisen kärkiä. Masterplan tulee antamaan suuntaviivat alueen luontoreittien ja -kohteiden matkailulliseen kehittämiseen sekä Sydänsuomen luontomatkailun toimenpideohjelman muodostamiseen.

Nyt halutaan saada kaikkien luontomatkailun tai sen kehittämisen parissa työskentelevien ääni ja tarpeet kuulumaan. Kysely on tarkoitettu alueen matkailuyrittäjille, yhdistyksille, kehittäjäorganisaatioille ja muille luontomatkailun kehittämisen parissa työskenteleville tahoille.

Vastaa kyselyyn osoitteessa survey.zohopublic.eu/zs/VGDXk4.

Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa syksyllä 2024 valmistuvan Sydänsuomen luontomatkailun Masterplanin ja siihen sisältyvän toimenpideohjelman muodostamiseen siten, että se palvelee mahdollisimman hyvin alueen matkailutoimijoiden tarpeita.

Kyselyn vastaukset antavat tärkeää tietoa alueen luontomatkailun kehittämiseksi, siksi jokainen vastaus on tärkeä!

Kysely on auki 3.3.2024 saakka.

Huom! Matkailuyrittäjät saavat myös toisen kyselyn, jolla kartoitetaan alueen matkailuyritysten nykytilaa, tulevaisuuden näkymiä ja asiakasprofiileja. Yrittäjien toivotaan vastaavan kumpaankin kyselyyn.

Kysely on osa Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelman toimenpiteitä.

Sydänsuomen luontomatkailun kasvuohjelma -hanke on Euroopan unionin osarahoittama ja saa rahoituksensa Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) Keski-Suomen liiton kautta. Hanke on käynnissä Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren alueilla 31.8.2025 saakka.

Euroopan unionin osarahoittama logo.