Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Lomaseutu ja Paikalliset.fi-palvelut päättyvät

Lomaseutu ja Paikalliset.fi-palvelut päättyvät

Kehittämisyhtiö Witaksen osittaisen purkautumisen vuoksi joudumme päättämään matkailijoita ja matkailuyrityksiä Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella palvelleen Lomaseutu-verkkosivuston sekä kuntalaisia, matkailijoita ja yrityksiä palvelleen Paikalliset.fi-palveluhakemiston. Paikalliset-palveluhakemisto loppuu tammikuun 2023 loppuun mennessä ja Lomaseutu loppuu helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Matkailusisältöjä tullaan hyödyntämään ja siirtämään alueen yhteiselle Sydänsuomessa-sivustolle niin paljon kuin mahdollista. Kunnat vastaavat kuitenkin jatkossa omista matkailutoiminnoistaan itsenäisesti. Suosittelemme matkailuyrittäjiä olemaan aktiivisesti yhteistyössä Keski-Suomen matkailun alueorganisaatioon Visit Jyväskylä Regioniin, jonka kanssa yhteistyö jatkuu sopimuksen mukaisesti ainakin vuoteen 2024 asti. Visit Jyväskylä Region tarjoaa matkailualan yrityksille ja tapahtumille runsain määrin kouluttautumismahdollisuuksia ja markkinointinäkyvyyttä.

Witas järjestää maksuttomia koulutuksia, joiden tavoitteena on kannustaa ja opastaa yrityksiä oman verkkonäkyvyyden rakentamiseen. Tammikuussa alkaa käytännönläheinen somekoulutus, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja parantamaan yrityksesi näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan witas.fi/yrittaja-tahdotko-tavoittaa-enemman-asiakkaita.

On ollut ilo saada olla mukana nostamassa esiin Witas-alueen ja sen yrityksien näkyvyyttä kanavissamme. Haluamme omalta osaltamme kiittää teitä kaikkia hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa teille tsemppiä ja menestystä tuleville vuosille.

Jasmine Välikangas ja Marja Vähäsarja