Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Innovoi Keksintöjen Viikolla

Keksintöjen Viikkoa ei järjestetä vuonna 2023

Kehittämisyhtiö Witas peruuttaa vuoden 2023 Keksintöjen Viikon. Päädyimme perinteisen tapahtuman osalta vaikeaan ratkaisuun ilmoittautumistilanteen johdosta. Keksintöjen Viikolla on koko historiansa ajan olleet keskiössä uudet innovaatiot. Nyt näitä varsinaisia tuoreiden keksintöjen näytteilleasettajia on tähän mennessä ilmoittautunut vain vähän verrattuna aiempiin vuosiin. Tästä johtuen emme usko tapahtuman toteutumiseen tavoitteidemme mukaisesti ja kaikkia osapuolia tyydyttävään onnistumiseen. Keksintöjen Viikko oli tarkoitus järjestää Viitasaari Areenassa 6.-7.10.2023.

Keksintöjen Viikko on Viitasaaren Kaupungin ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:n voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka avulla tarjotaan osallistujille mahdollisuuden kehittää ideoita ja keksintöjä, tulla löydetyksi ja päästä kasvun tielle.

Innovaatiotapahtuma maaseudulla

Keksintöjen Viikko on järjestetty 16 kertaa peräkkäin Witaksen ja Viitasaaren kaupungin yhteistyönä. Tapahtumasta kasvoi maaseudun paras innovaatiotoimintaan keskittynyt yksittäinen tapahtuma. Messutapahtuma on auttanut yksityishenkilöitä ja yrityksiä ideoiden jalostamisessa sekä keksintöjen kehittämisessä ja kaupallistamisessa. Messuista on muodostunut matalan kynnyksen verkostoitumisfoorumi, jonne kuka tahansa on voinut  tulla ja esitellä ideoitaan ja keksintöjään, tavata eri alojen asiantuntijoita, potentiaalisia sijoittajia ja asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Aiempien vuosien tapahtumiin voit tutustua Facebook-sivujemme kuvagalleriassa.

Keksintöjen Viikko jatkossa

On aika keksiä Keksintöjen Viikko uudelleen. Siihen tarvitsemme kaikkien sidosryhmien näkemyksiä siitä, millaisille tapahtumille on tulevaisuudessa luontaista vetovoimaa ja miten alueen elinvoimaa voidaan tämän teeman ympärillä edistää? Otamme yhteyttä eri tahoihin resurssiemme mukaan, mutta voitte myös lähettää näkemyksenne sähköpostitse.

Nyt on aika keskustella ja vetää johtopäätöksiä siitä, miten maailma on muuttunut ympärillämme, miten kohdistamme resurssimme uudelleen ja miten voimme tulevaisuudessa luoda alueellemme konkreettisia hyötyjä innovaatiotapahtumalla?

Ota yhteyttä messutiimiimme!

keksintojenviikko[at]witas.fi
014 577 6200 / vaihde

Witas_taustaton_vaaka