Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Keksintöjen Viikko -tapahtuma pureutuu tänä vuonna erityisen ajankohtaisiin aiheisiin innovaatioiden vastuullisuudesta ja ekologisuudesta

Keksintöjen Viikko -tapahtuma pureutuu tänä vuonna erityisen ajankohtaisiin aiheisiin innovaatioiden vastuullisuudesta ja ekologisuudesta

Vastuullisuus ja ekologisuus innovaatioiden kasvualustana -webinaari jatkaa Keksintöjen Viikko -tapahtuman virtuaalimatkaa! Perinteikäs Keksintöjen Viikko -tapahtuma pureutuu tänä vuonna erityisen ajankohtaisiin aiheisiin innovaatioiden vastuullisuudesta ja ekologisuudesta.

Tervetuloa mukaan perjantaina 14.10.2022 klo 9 alkaen!

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin

Tutustu webinaarin puhujiin

Kurkista tulevaisuuteen ja kokeile uusia teknologioita Viitasaaren Digikeskuksella keskiviikkona 12.10.2022 klo 14–18 sekä torstaina 13.10.2022 klo 9–13.

Osana Keksintöjen Viikkoa järjestettävässä tapahtumassa paikan päällä Digikeskuksessa (Keskitie 4) on ihmeteltävänä muuan muassa betonitulostin, exopuku ja robotti. Voit myös seikkailla virtuaalimaailmassa, tutustua tekoälyn mahdollisuuksiin tai kokeilla digitaalista piirtämistä.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa Digikeskukselle!