Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen – Sijoita bisnekseen

Sijoita-bisnekseen
VipuvoimaaEU
EAKR
Keski-Suomen liitto

Sijoita bisnekseen Sydänsuomessa

Toimenpiteillä saadaan aikaan alueen elinkeinorakenteen monipuolistumista, uusien innovatiivisten yritysten perustamista sekä edistetään nykyisten yritysten kilpailukykyä, kasvua ja kansainvälistymistä yhteisesti koordinoidun viestinnän ja markkinoinnin keinoilla. Yritysten ja alueen vahvuudet ja mahdollisuudet tulevat niin kansalliseen kuin kansainväliseen tietoisuuteen ja alueen yritykset ovat houkuttelevia sijoituskohteita pääomasijoittajille ja bisnesenkeleille. Hankkeessa luodaan yhteinen viestintä-, markkinointi- sekä kasvupalvelualusta, jossa tuodaan esille alueen sekä yritysten vahvuudet ja mahdollisuudet.

Toiminnan kohderyhmä on pk-sektori ja erityisesti innovatiiviset, kasvuhaluiset, kansainvälistymiseen pyrkivät uudet ja jo olemassa olevat yritykset toimialariippumattomasti. Kohderyhmään kuuluvat myös alueelle työllistyvät ihmiset, julkinen sektori sekä kunnat.

Toiminta-alueena on Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas ja Viitasaari. Yrityspalvelujärjestelmä uuden liiketoiminnan luomiseen on yksi osa isompaa pohjoisen Keski-Suomen Sydänsuomessa-kokonaisuutta, johon kuuluu lisäksi Kehittämisyhtiö Witaksen hallinnoima Osaajia kasvuun ja kansainvälistymiseen (EAKR) sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston POKE:n hallinnoima Invest in Staff (ESR).

Lue lisää Kehittämisyhtiö Karstulanseudun sivuilta.

www.sydansuomessa.fi
www.facebook.com/sydansuomessa
www.instagram.com/sydansuomessa
https://twitter.com/sydansuomessa

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä kunnat

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy ja se toteutetaan yhteistyössä Kehittämisyhtiö Witas Oy:n, Kannonkosken kunnan sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston kanssa

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.1.2020 – 30.6.2022

KARSTULANSEUTU
Witas Oy logo
Kannonkoski logo posa
Keski-Suomen-liitto-logo
POKE_perus