Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Yrittämisen ja työnteon uudet kanavat

KEULINK-1024x445
Witas Oy logo
ELY
euroopan maaseuturahasto

Yrittämisen ja työnteon uudet kanavat

Koronakriisi on tehnyt etätyöstä ja etänä tapahtuvasta rekrytoinnista uuden normaalin. Digitalisoituminen ja virtuaalitodellisuus hämärtävät kuitenkin rajaa työn ja vapaa-ajan välillä. Kuinka pysyä työnantajana ja työntekijänä muutoksen mukana sekä voida hyvin?

Työnantajien ja työntekijöiden valmiudet vastata etätyön haasteisiin vaihtelevat. Tarvitaan hyviä käytäntöjä, tietoa, resursseja ja osaamista. Tilojen, laitteiden, tietoliikenneyhteyksien ja muiden resurssien lisäksi on tärkeä panostaa johtamiseen, työn tuottavuuteen, laatuun ja prosesseihin.

YTY-hankkeen tavoitteena on luoda uudet etärekry- ja etätyöskentelymallit, välittää niistä tietoa sekä ottaa ne käyttöön Witas Oy:n ja Keulink Oy:n toiminta-alueilla (Keuruu, Multia, Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula ja Kivijärvi). Hanke tarjoaa hyviä käytäntöjä etätyöhön sopeutumisessa, toimivia etärekrykäytäntöjä sekä potentiaalisten työntekijöiden löytämiseksi näkyvyyttä järjestettävissä etärekrytapahtumissa.

Projektipäällikkönä toimi Reijo Himanen (Keulink Oy) ja projektityöntekijänä Miisa Tavaststjerna (Witas Oy).

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Hallinnoijana toimii Kehittämisyhtiö
Keulink Oy ja osatoteuttajana
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.1. – 31.12.2021

Etäsuomessa.fi

Etänä kaiken keskiössä

Etätyö on tullut jäädäkseen! Toisille se on helpotus, joillekin taas pelottava ajatus. Kumpaan ryhmään itse kuulut? Onko työyhteisössänne jo vakiintuneet käytännöt etätyöskentelyyn ja sen johtamiseen? Tältä sivustolta löydät vinkkejä etätyön tekemiseen ja sen johtamiseen, sekä tutustut Etäsuomen tarjoamiin mahdollisuuksiin työn tekemisen, asumisen ja elämisen paikkana.