Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

ProWitas

Yritysten digitaalisen yhteisön viriäminen ja palveluiden tarjonnan kehittäminen – ProWitas

ProWitas-hankkeen tavoitteena on lisätä yritysten valmiuksia hyödyntää digitaalisuutta omassa liiketoiminnassaan. Hanke pyrkii helpottamaan asiakkaiden ja yritysten kohtaamista Internetissä.

Hankkeessa rakennetaan paikallisista lähtökohdista hakusivusto. Haku kokoaa yritykset, esittää ne kartalla sekä linkittää hakutuloksiin yritysten kotisivut, sosiaalisen median työkalut, verkko- ja varausjärjestelmät. Asiakas voi hakea myös useamman toimialan yrityksiä yhdellä kertaa.

Hankeessa keskitytään käytännön tekemiseen ja alueen palvelujen löydettävyyden parantamiseen. Hakusivuston käyttö yrityksille on helppoa, sisältöjä voi ylläpitää itse lomakkeen avulla. Liikkeelle oman yrityksen kanssa pääsee hankkeen työpajojen ja opastuksen avulla. Lisäksi työpajoissa tutustutaan erilaisiin työkaluihin, niiden mahdollisuuksiin ja sisällöntuotannon tapoihin.

Digitaalisuus on mahdollisuus, joka ei tunne rajoja. Jos kansainväliset yritykset tuovat palvelunsa tänne, miksi emme voi toimia samoin. Pienillä oivalluksilla voimme alueena erottua muista ja palvella niin ulkoa tulevia kuin paikallisia asiakkaita uusilla tavoilla. ProWitas-hankkeen pihvi ei ole ainoastaan uudessa teknologiassa, vaan kuinka sitä hyödynnetään uudella ja muista erottuvalla tavalla. Kaiken keskiössä on asiakas ja se kuinka alue voi palvella tätä entistä paremmin! Hanke on avoin kaikille Witas-alueen yrityksille, myös yhdistykset ovat tervetulleita mukaan!

Projektikoordinaattorina toimi Marja Vähäsarja.

Tutustu hankkeessa tuotettuun palveluhakemistoon osoitteessa paikalliset.fi

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajina toimivat Keski-Suomen ELY-keskus ja Leader Viisari ry Euroopan maaseuturahastosta ja yritykset

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Hallinnoijana toimi Kehittämisyhtiö Witas Oy

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.1.2016 – 31.5.2017