Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Lomaseutua investoreille

Witas Oy logo
Matkailun yritysryhmähanke vol 2

Lomaseutua investoreille

Lomaseutua investoreille -hankkeen tavoitteena on kirkastaa viiden pohjoisessa Keski-Suomessa sijaitsevan matkailukohteen profiili ja rakentaa sen pohjalta niille uudenlainen yhteistoiminnan ja yhteismarkkinoinnin malli.

Yhteisen toimintamallin tavoitteena on mahdollistaa investoreille, matkailuoperaattoreille ja rakennusalan yrityksille kohdealueiden rakentamiseen osallistuminen yksittäistä kohdetta pienemmällä riskillä. Lisäksi kohdealueista rakennetaan yhteinen esittely virtuaalitodellisuuteen, minkä tavoitteena on lisätä kohteiden kiinnostavuutta. Hankkeella pyritään myös edistämään puurakentamisen uusia ratkaisuja huomioiden vähähiilisyys sekä kiertotalouden ja energiatehokkuuden näkökulmat.

Pitkällä tähtäimellä hankkeella pyritään kasvattamaan matkailua sekä vapaa-ajan asumista seudulla ja siten lisäämään alueen elinvoimaa. Hankkeessa kehitettävästä toimintamallista on tavoitteena rakentaa työkalu myös muille kunnille ja kehittämisyhtiöille.

Projektipäällikkönä toimi Manu Aunola.

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajana toimii Keski-Suomen liitto koronaepidemian vaikutusten hillintä ja siitä toipuminen -rahoituksesta sekä toteuttajatahot

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Kehittämisyhtiö Witas Oy yhteistyössä Kannonkosken kunnan kanssa

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.2.2021 – 30.6.2022

Hankkeen kohdealueita ovat

  • Haukirinteen loma-asunto- ja asuinalue, Viitasaari
  • Kivijärvi Resort (Kivijärven Vapaa-ajankeskus)
  • Niemenharjun matkailu- ja loma-asuntoalue, Pihtipudas
  • Saarensalmen loma-asuntoalue, Kinnula
  • Öijänniemen loma-asuntoalue, Kannonkoski