Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

KASKE – Kasvua kerryttäen

VipuvoimaaEU
EAKR

KASKE – Kasvua kerryttäen

KASKE-hankkeessa luodaan seutukunnallinen, harvaan asutun maaseudun olosuhteisiin sopiva elinvoiman kehittämisen toimintamalli, joka rakentuu seutukunnan pk-yritysten välisten verkostojen ja ryhmien toimintaan. Toimintamalli perustuu hankkeessa kehitettäviin ja testattaviin KASVU- ja VAKAA-työkaluihin. Työkalujen avulla kasvu ja verkostot halutaan saada osaksi pk-yritysten liiketoiminnan kehittämistä ja tuoda kasvu myös osaksi omistajan- ja sukupolvenvaihdoksia. KASVU-työkalulla viitataan sanoihin Kasvua Vuosittain, jonka tavoitteena on kannustaa yrittäjiä pyrkimään aina seuraavalle tasolle yrityksen saavutettua vakaan toimeentulon. VAKAA-työkalun lyhenne tulee sanoista Vaihdosta Kasvua, jolla halutaan terävöittää kasvun näkökulmaa omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa.

Hankkeen kohderyhminä ovat Saarijärven-Viitasaaren seutukunnan kasvupotentiaalisilla toimialoilla toimivat, kasvuhaluiset, nuoret sekä omistajan-/sukupolvenvaihdoksen tehneet tai sitä suunnittelevat pk-yritykset.

Projektipäällikkönä toimi Lasse Lyijynen ja projektiassistenttina Kirsti Kaakkurivaara. 

Witas-rahoitus-vihreä

Rahoittajat

Rahoittajina toimivat Keski-Suomen liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä kunnat

Toteuttaja-ikoni-vihreä-2-witas

Toteuttajat

Hallinnoijana toimi Kehittämisyhtiö Witas Oy ja yhteistyökumppaneina Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, SSYP Kehitys Oy / Saarijärven kaupunki sekä Kannonkosken ja Kyyjärven kunnat

Kalenteri-ikoni-vihreä-2-witas

Toteutusaika

1.3.2017 – 30.4.2019

Witas Oy logo
KARSTULANSEUTU
Kannonkoski logo posa
SAARIJÄRVI_TUNNUS6
Kyyjärvi vaakuna 500px.svg