Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yrittäjän elämä omistajanvaihdoksessa -webinaari

26 tammikuun, 2023 @ 09:0010:00

Kuka olen? Mitä osaan? Kenelle voin olla hyödyksi? Mitä haluaisin elämälläni tehdä? Mistä aloittaisin uuden elämäni rakentamisen? Nämä ovat usein kysyttyjä mutta harvemmin ääneen lausuttuja kysymyksiä yrityksestä luopumisen yhteydessä.

Tervetuloa OmistajaKS-webinaariin aiheesta Yrittäjän elämä omistajanvaihdoksessa torstaina 26.1.2023 klo 9–10.

Yrittäjä on yrityksestä luopuessaan uuden edessä. Kyseessä on iso elämänmuutos, jonka aikana on mahdollista rakentaa innostavaa uutta elämänvaihetta ja kestävää tapaa elää elämää on se sitten palkkatöissä, eläkkeellä, sapatilla tai uudelleen yrittäjänä. Omat vahvuudet, osaaminen ja verkosto – elämä ylipäätään – asettuvat uuteen asentoon omistajanvaihdoksen myötä aikanaan.

Kasvupsykologi Elina Lillstrang tarkastelee omistajanvaihdosta ihmisen vahvuuksista ja mahdollisuuksien rakentamisesta käsin. Lillstrangin asiakkaita ovat yritykset yhden ihmisen yrityksistä pörssiyhtiöihin saakka. Tule mukaan webinaariin keskustelemaan omistajanvaihdoksesta psykologian näkökulmasta ja kuulemaan kasvupsykologin vinkit omistajanvaihdokseen, päätöksentekoon ja uuden elämänvaiheen rakentamiseen.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan

Lämpimästi tervetuloa!

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Tarja Vartiainen, puh. 044 351 5499, tarja.vartiainen[at]witas.fi.

Tilaisuuden järjestää OmistajaKS-hanke, jota hallinnoi Keski-Suomen Yrittäjät yhteistyössä Witas Oy:n kanssa. Hankkeen toimintaa rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta (ESR) sekä kunnat.

Tiedot

Päivämäärä:
26 tammikuun, 2023
Aika:
09:00 – 10:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjät

OmistajaKS
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Keski-Suomen Yrittäjät ry

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams