Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietoisku YrityskaupaKS-myyntikuntokoulutuksesta yrittäjille ja yrityskehittäjille

13 syyskuun @ 08:3008:50

Hyvä yrittäjä ja yrittäjän ystävä!  Ota perjantaina 13. syyskuuta 2024 klo 8.30–8.50 aamun kahvikuppi kylkeen ja tule linjoille kuuntelemaan tietoiskua YrityskaupaKS-myyntikuntokoulutuksesta Rastor-instituutin koulutusvastaavan, asiakasratkaisupäällikkö Kaisa Vuopalan esittämänä.

Ilmoittaudu mukaan tietoisku-webinaariin (lyyti.fi)

YrityskaupaKS-hanke järjestää keskisuomalaisille yrittäjille suunnatun 5-osaisen yrityksen myyntikuntokoulutuksen. Tämä koulutus on ainoa laatuaan ja se on suunnattu yrittäjille, jotka miettivät oman yrityksensä myyntikuntoa ja sen kehittämistä.

 

 

YrityskaupaKS – myyntikuntoa ja ostopolkuja Keski-Suomeen –ryhmähankkeen toteuttavat yhdessä Keski-Suomen Yrittäjät ry ja Sydänsuomessa-alueella Kehittämisyhtiö Witas Oy. Toiminta on Euroopan unionin osarahoittama Euroopan sosiaalirahastosta. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus ja kumppaneina toimivat Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Keulink Oy, Laukaan Kehitysyhtiö Oy, Äänekoski sekä Sydänsuomessa-alueelta Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari.

Euroopan unionin osarahoittama, Yrityskaupaks, Yrittäjät Keski-Suomi, Sydänsuomessa, ELY-keskus, Witas Oy.

Tiedot

Päivämäärä:
13 syyskuun
Aika:
08:30 – 08:50
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjät

YrityskaupaKS
Keski-Suomen Yrittäjät ry
Sydänsuomessa
Kehittämisyhtiö Witas Oy

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams