Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Keski-Suomen Yritysmarkkinat 2024

6 kesäkuun @ 13:0016:00

Keski-Suomen Yritysmarkkinat 2024 -tapahtumassa yritysten ostajat ja myyjät kohtaavat torstaina 6.6.2024 klo 13-16 Kylpylähotelli Peurungassa, Laukaassa. Yritysmarkkinoille voit osallistua myös etänä.

Yritysmarkkinat on maksuton tapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua yritysten myyjiin, ostajiin tai Keski-Suomen alueen omistajanvaihdosasiantuntijoihin nimellä tai anonyymisti.

Tapahtumapaikka Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, 41340 Laukaa.

Yrityksen myyjä tai yritysostoa suunnitteleva – älä ohita tätä tilaisuutta!

Ohjelmassa on yritysostajien ja -myyjien tapaamisia paikan päällä ja etänä. Sovi tapaamisia eli treffejä muiden tapahtumaan osallistujien kanssa. Treffit ovat kestoltaan 15 minuutin mittaisia ja voit sopia jopa 10 tapaamista muiden osallistujien tai asiantuntijoiden kanssa!

Tapahtuman aikana on myös mahdollisuus tutustua Keski-Suomen maakunnan omistajanvaihdosasiantuntijoihin paikan päällä. Paikalla mm. rahoittajien, yritysvälittäjien, oppilaitosten sekä yritysjärjestöjen edustajia.

Rekisteröidy mukaan Keski-Suomen Yritysmarkkinoille

Ennen Keski-Suomen Yritysmarkkinoita järjestetään YrityskaupaKS-aloitusseminaari Kylpylähotelli Peurungassa klo 8.30–12.

YrityskaupaKS – myyntikuntoa ja ostopolkuja Keski-Suomeen -ryhmähankkeen toteuttavat yhdessä Keski-Suomen Yrittäjät ry ja Kehittämisyhtiö Witas Oy. Toiminta on Euroopan unionin osarahoittama Euroopan sosiaalirahastosta. Rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus ja kumppaneina toimivat Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Keulink Oy, Laukaan Kehitysyhtiö Oy, Äänekoski sekä Sydänsuomessa-alueelta Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari.

Euroopan unionin osarahoittama, Yrityskaupaks, Yrittäjät Keski-Suomi, Sydänsuomessa, ELY-keskus, Witas Oy.

Tiedot

Päivämäärä:
6 kesäkuun
Aika:
13:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjät

YrityskaupaKS
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Sydänsuomessa
Keski-Suomen Yrittäjät ry

Tapahtumapaikka

Peurunka
Peurungantie 85
Laukaa,41340
+ Google Map