Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hyvinvointia & Teknologiaa Sydänsuomessa -innovaatiomessut Viitasaari Areenalla

10 lokakuun @ 10:0014:00

Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke, Poke sekä Keski-Suomen TE-toimisto järjestävät Hyvinvointia & Teknologiaa Sydänsuomessa -Innovaatiomessut 10.10. klo 10–14 Viitasaari Areenalla (Urheilutie 9).

Tässä uudenlaisessa tapahtumassa yhdistetään sote- ja ICT-alojen osaamista. Tapahtuma käynnistyy Poken opiskelijoiden innovaatiokisalla klo 10–11.30. Aamupäivän osio on opiskelijoille suunnattu, mutta myös aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan opiskelijoiden ratkaisuja terveysteknologian haasteisiin.

Iltapäivällä klo 12.30–14 ohjelmassa on puheenvuoroja sekä toiminnallista tutustumista alan yrityksiin ja koulutusmahdollisuuksiin. Jos yrityksesi toiminta liittyy hyvinvointiin tai teknologiaan, lisätietoja näytteilleasettajaksi pääsystä voi kysyä sähköpostitse niina.piesala@witas.fi tai elina.pikkarainen@witas.fi.

Tapahtuma tarjoaa näkökulmia, että osaamisen kehittäminen yli alojen on mahdollista, lisäksi halutaan parantaa sosiaali- ja terveysalan vetovoimaa sekä tietoisuutta alan monipuolisista työtehtävistä. Tapahtumalla luodaan myös nuorten tulevaisuudenuskoa Sydänsuomessa-alueeseen sekä sen tuomiin mahdollisuuksiin.

 

Innovaatiomessut - Hyvinvointia & Teknologiaa Sydänsuomessa 10.10.2024. Uusia ideoita syntyy, kun ICT- ja sote-ala kohtaavat. Järjestäjänä ELY-keskus, TE-palvelut, Sydänsuomessa, Poke, Euroopan unionin osarahoittama.

 

Innovaatiomessut toteutetaan osana Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanketta. Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke auttaa Sydänsuomen julkisia ja yksityisiä työnantajia vahvistamaan työvoiman saamisen edellytyksiä alueella tulevaisuudessa. Hankkeen tarkoituksena on yhteiskehittää Sydänsuomessa alueviestintää ja sen myötä lisätä veto- ja pitovoimaa alueelle. Mukana kehittämistyössä ovat Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren kunnat. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseuturahastosta, sekä Pohjoisessa Keski-Suomessa Sydänsuomessa-alueen kunnat.

Tiedot

Päivämäärä:
10 lokakuun
Aika:
10:00 – 14:00
Tapahtumaluokat:
, , ,

Järjestäjät

Ammattilaisia Sydänsuomeen
Sydänsuomessa

Tapahtumapaikka

Viitasaari Areena
Urheilutie 9
Viitasaari,44500
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto