Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ammattilaisia Sydänsuomeen Työnantajafoorumi Digikeskuksessa

10 kesäkuun @ 14:0016:00

Ammattilaisia Sydänsuomeen Työnantajafoorumi 10.6.klo 14-16 Digikeskus, Keskitie 4, Viitasaari. Logot: Euroopan unionin osarahoittama, Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Sydänsuomessa, Witas Oy.

Tervetuloa Ammattilaisia Sydänsuomeen työnantajafoorumille maanantaina 10.6.2024 klo 14–16, paikkana toimii Digikeskus (Keskitie 4). Työnantajafoorumi on työnantajia palveleva tukiverkosto rekrytoinnin kehittämiseksi. Edistämme yhdessä alueellista rekrytointia työntekijöiden veto- ja pitovoiman lisäämiseksi. Mukaan tulevilla työnantajilla ei tarvitse olla juuri tällä hetkellä tarvetta uudelle työntekijälle, kiinnostus oman rekrytointiprosessin kehittämisestä riittää.

Tämän kertaisessa tapaamisessa käymme läpi rekrytointiprosessia kokonaisuudessaan. Foorumi alkaa kahveilla ja lyhyellä alustuksella aiheesta, jonka jälkeen siirrymme työpajaan ja täydennämme runkoa omien käytännön kokemuksien ja ajatusten pohjalta. Tarjolla on siis keskustelua aiheen ympärillä muiden alueen työnantajien kanssa. Pääsemme myös tutustumaan Digikeskuksen mahdollisuuksiin työnantajabrändin ja rekrytointiviestinnän näkökulmasta. Halukkaiden on mahdollista testata lyhyesti esimerkiksi podcastin tekoa, vaikka omaa yritystä esitellen.

Tule keskustelemaan kanssamme rekrytoinnista ja ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/e/2yUGBt5dL7. Jätäthän ilmoittautumisen ma 3.6. klo 16 mennessä, jotta osaamme keittää oikean määrän kahvia. Tilaisuuteen voi osallistua Sydänsuomessa-alueen julkiset ja yksityiset työnantajat.

Tapahtuman järjestää Ammattilaisia Sydänsuomeen -hanke, joka on Euroopan unionin osarahoittama maaseuturahastosta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta.

Tiedot

Päivämäärä:
10 kesäkuun
Aika:
14:00 – 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,

Järjestäjä

Ammattilaisia Sydänsuomeen

Tapahtumapaikka

Digikeskus
Keskitie 4
Viitasaari,44500Suomi
+ Google Map