Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Haemme Sydänsuomeen innovatiivista ja yhteistyökykyistä hankeosaajaa

Haemme Sydänsuomeen innovatiivista ja yhteistyökykyistä hankeosaajaa

Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hankkeeseen haetaan hankeosaajaa, joka hallitsee hanketyön kiemurat ja toimii sillanrakentajana Sydänsuomen toimijoiden välillä.

Pohjoinen Keski-Suomi eli Sydänsuomi on positiivisen haasteen edessä vuosina 2023-2024: turvetuotannosta luopumista kompensoidaan oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF) merkittävästi.

Raha alueelle tulee haettavaksi Euroopan Unionin perustamasta uudesta rahastosta, jonka käyttötavat on nopeasti jalkautettava Sydänsuomen toimijoiden tietoon ja koottava toimijat yhteisten pöytien äärelle ideoimaan kehittämistoimenpiteitä ja nostamaan esille kehittämistarpeet.

Sydänsuomen aluekehitystyölle pikastartti -hankkeeseen haetaan nyt hankeosaajaa, joka hallitsee hanketyön kiemurat ja toimii sillanrakentajana Sydänsuomen toimijoiden välillä. Hankeasiantuntijan tehtävänä on kerätä tietoa kehittämistarpeista, järjestää ideointitilaisuuksia ja jalostaa syntyneet kehittämisideat hankesuunnitelmiksi ja projekteiksi. Hankkeen rahoittaa Keski-Suomen liitto.

Yhteisenä tavoitteenamme on kanavoida alueelle korvamerkittyä rahaa mahdollisimman paljon ja kohdentaa rahoitus alueen kilpailukyvyn ja vetovoimaisuuden kehittymiseen.

Hankeasiantuntijan työparina toimii Sydänsuomessa aluekoordinaattori. Hankkeessa tehtävää työtä ohjaa Sydänsuomen aluestrategian tavoitteet.

Sydänsuomen alueen muodostavat Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven ja Pihtiputaan kunnat sekä Viitasaaren kaupunki.

Hankeasiantuntijan työnantajana toimii Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan 1.12.2022. Työsuhde on määräaikainen, työsuhteen kesto on viisi (5,5) kuukautta. Työsuhteessa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Palkka on 4000 euroa / kk. Työtehtävä on kokoaikainen. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja liikkumista alueella. Osittainen etätyöskentely on mahdollista. Nyt käynnistyvälle hankkeelle on tarkoitus hakea katkeamatonta jatkoa JTF-rahastosta vuosille 2023-2025.

Toimitathan hakemuksesi 27.11.2022 mennessä osoitteeseen ari.piesala[at]karstulanseutu.fi.

Lisätietoja antavat:
Ari Piesala, toimitusjohtaja, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, 044 459 6604
Tapani Laitinen, toimitusjohtaja, Kehittämisyhtiö Witas Oy, 040 152 0112
Minna Jaakkola, aluekoordinaattori, Kehittämisyhtiö Witas Oy, 040 588 1957