Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Etsimme ketteriin kokeiluihin taipuvaa projektipäällikköä elinvoimahautomo-hankkeeseen

Etsimme ketteriin kokeiluihin taipuvaa projektipäällikköä elinvoimahautomo-hankkeeseen

Oletko digitaalisten ympäristöjen moniosaaja? Omaatko huikeat verkostot ja olet luonteeltasi kehittäjä? Etsimme projektipäällikköä vuoden 2024 alusta starttaavaan Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo -hankkeeseen, jota hallinnoi Viitasaaren kaupungin omistama Kehittämisyhtiö Witas Oy. Rekrytointi on hakuvaiheessa vielä ehdollinen ja edellyttää hankkeelle myönteistä rahoituspäätöstä.

Elinvoimahautomo edistää digitalisaatiota pohjoisessa Keski-Suomessa. Hankkeen toiminta vahvistaa alueen veto- ja pitovoimaa edesauttaen muun muassa nuorten osaajien osallistumismahdollisuuksia alueensa kehittämiseen, vahvistaa osallisuuden tunnetta alueella sekä luo elinvoimaa maaseudulle ketterien kokeilujen avulla. Viitasaaren Digikeskus tarjoaa lähialueen eri toimijoiden käyttöön erinomaiset tilat ja laitteet sekä mahdollisuuden hyödyntää laitteistoja omassa toiminnassaan sekä sen kehittämisessä. Viitasaarelle juurrutetaan ketterä ja osallistuva kehittämiskulttuuri, joka näkyy elinvoimahautomon toiminnassa. Kaupunkilaiset ja muut lähiseudun asukkaat pääsevät käytännön tekemisen kautta osallistumaan alueen kehittämiseen. Elinvoimahautomon toiminta luo myös polkuja asiantuntijayrittäjyyteen.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen toteuttamisesta hankesuunnitelman mukaisesti, suunnittelet ja toteutat aikataulun sekä hankinnat. Vastaat myös Elinvoimahautomo-toimintamallin luomisesta sekä hankkeen jälkeisen toiminnan valmistelusta. Tehtäviin kuuluvat muun muassa päivittäisen toiminnan ylläpito, hankehallinto yhdessä projektiasiantuntijan kanssa, hankkeen valmistelu, osaamistarpeen kartoitus ja valmennustoiminnan järjestäminen yhdessä hankkeen yhteistyökumppaneina toimivien Keski-Suomen hyvinvointialueen ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poken kanssa. Hanketta toteuttavat lisäksi ostopalveluiden tuottajat, yhteistyökumppanit sekä projektiasiantuntija, jonka rekrytoinnissa projektipäällikkö pääsee olemaan mukana.

Projektipäällikkönä toimit kumppanuuksien rakentajana luoden yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja verkoston yhdistäjänä myös digitaalisissa ympäristöissä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja monipuolista digitaalisen maailman ja laitteistojen tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja sosiaalisia taitoja, erinomaista yhteistyökykyä sekä organisointitaitoja. Eduksi katsotaan hankehallinnon tuntemus, viestinnän ja sosiaalisen median osaaminen sekä kokemus pk-yritysten kehittämisestä ja digitalisaation hyödyntämisestä monenlaisissa ympäristöissä. Hanke toimii solmukohtana eri hankkeiden, yritysten ja muiden toimijoiden digitaalisessa toiminnassa.

Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseuturahastosta haetun hankkeen käynnistämisen ehtona on myönteinen rahoituspäätös. Hankkeen käynnistämisen ja työn alkamisen tavoiteaikataulu on 8.1.2024. Hanke päättyy 30.6.2026. Päivämäärät voivat muuttua esimerkiksi hankepäätöksen vuoksi.

Projektipäällikön tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen. Työtehtävät edellyttävät pääasiallisesti työaikana läsnäoloa Viitasaarella. Hankehakemuksessa rahoittajalle esitetty kuukausipalkka on 4000 € / kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Tukenasi toimivat Kehittämisyhtiön Witas Oy:n asiantuntijat sekä aktiivinen ohjausryhmä.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@witas.fi viimeistään maanantain 4.12.2023 aikana. Sähköpostin aiheeseen tulee merkitä: ”Projektipäällikkö, Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo”.

Lisätietoja tehtävästä: Kehittämisyhtiö Witaksen toimitusjohtaja Tapani Laitinen, tapani.laitinen@witas.fi, puh. 040 152 0112 sekä Viitasaaren kaupunginjohtaja Helena Vuopionperä-Kovanen, helena.vuopionpera-kovanen@viitasaari.fi, puh. 050 3076 114.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu Viitasaarella toimiva elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjyyttä suunnittelevia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki. Liikevaihtomme on noin miljoona euroa ja henkilöstöä on noin 10 työntekijää hanketilanteen mukaan. Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus.

Euroopan unionin osarahoittama logo.
Witas_taustaton_vaaka
digikeskus-logo-lapinakyva-03
Viitasaari_logo_sloganilla3