Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Witas Oy » Ajankohtaista » Avoinna projektiasiantuntijan paikka Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo -hankkeessa

Avoinna projektiasiantuntijan paikka Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo -hankkeessa

Oletko luonteeltasi ketterä kehittäjä ja ihmisten innostaja? Etsimme projektiasiantuntijaa Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo -hankkeeseen.

Hanketta hallinnoi Viitasaaren kaupungin omistama Kehittämisyhtiö Witas Oy. Hanke on alkanut 1.1.2024 ja projektiasiantuntijan tehtävän on jakanut kaksi henkilöä 50 %:n työajalla. Tehtävän muuttuessa 1.8.2024 alkaen yhden henkilön kokoaikaiseksi työtehtäväksi, paikka on rahoittajan ohjeistuksen mukaisesti avoimessa haussa. Projektiasiantuntijan tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 1.8.2024–31.12.2025. Työtehtävät edellyttävät pääasiallisesti työaikana läsnäoloa Viitasaarella. Hanke on Euroopan unionin osarahoittama, rahoittajana toimii Keski-Suomen ELY-keskus maaseuturahastosta.

Elinvoimahautomo edistää digitalisaatiota pohjoisessa Keski-Suomessa. Hankkeen toiminta vahvistaa alueen veto- ja pitovoimaa edesauttaen muun muassa nuorten osaajien osallistumismahdollisuuksia alueensa kehittämiseen, vahvistaa osallisuuden tunnetta alueella sekä luo elinvoimaa maaseudulle ketterien kokeilujen avulla. Viitasaaren Digikeskus tarjoaa lähialueen eri toimijoiden käyttöön erinomaiset tilat ja laitteet sekä mahdollisuuden hyödyntää laitteistoja omassa toiminnassaan sekä sen kehittämisessä. Viitasaarelle juurrutetaan ketterä ja osallistuva kehittämiskulttuuri, joka näkyy elinvoimahautomon toiminnassa. Kaupunkilaiset ja muut lähiseudun asukkaat pääsevät käytännön tekemisen kautta osallistumaan alueen kehittämiseen. Elinvoimahautomon toiminta luo myös polkuja asiantuntijayrittäjyyteen.

Projektiasiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa ihmisten innostaminen mukaan ketteriin kokeiluihin, yhteistyön vahvistaminen eri toimijoiden välillä, digitalisaation mahdollisuuksien tunnistaminen ja yhdistäminen osaksi kokeiluja, elinvoimahautomomallin luomisen koordinoiminen, mallin juurruttaminen alueelle, hankehallinnointi sekä viestintä. Työtä tehdään tiiviisti yhdessä hankkeen projektipäällikön kanssa. Hankkeen yhteistyökumppaneina toimivat Viitasaaren kaupunki, Keski-Suomen hyvinvointialue ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto Poke.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa tutkintoa, vahvoja sosiaalisia taitoja, erinomaista yhteistyökykyä, organisointitaitoja sekä ymmärrystä maaseudun kehittämistarpeista. Eduksi katsotaan digitaalisen maailman ja laitteistojen tuntemus, hankehallinnon tuntemus, viestinnän ja sosiaalisen median osaaminen sekä kokemus pk-yritysten kehittämisestä ja digitalisaation hyödyntämisestä monenlaisissa ympäristöissä. Hanke toimii solmukohtana eri hankkeiden, yritysten ja muiden toimijoiden digitaalisessa toiminnassa.
Projektiasiantuntijan kuukausipalkka on 3600 € / kk. Työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Koeaika on neljä kuukautta. Tukenasi toimivat Kehittämisyhtiön Witas Oy:n asiantuntijat sekä aktiivinen ohjausryhmä.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@witas.fi viimeistään ma 15.7.2024 aikana. Sähköpostin aiheeseen tulee merkitä: ”Projektiasiantuntija, Ketterien kokeilujen elinvoimahautomo”.

Lisätietoja tehtävästä antaa (ti 9.7. ja ke 10.7. klo 9–12) Kehittämisyhtiö Witaksen toimitusjohtaja Tapani Laitinen, tapani.laitinen@witas.fi, puh. 0401520112.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on vuonna 2004 perustettu Viitasaarella toimiva elinkeinoyhtiö. Palvelemme yrittäjiä sekä yrittäjyyttä suunnittelevia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa. Yhtiön omistaa Viitasaaren kaupunki. Liikevaihtomme on noin miljoona euroa ja henkilöstöä on noin 10 työntekijää hanketilanteen mukaan. Tunnusomaista toiminnallemme on luottamuksellisuus, luotettavuus, aito vuorovaikutus ja asiantuntijuus.

Euroopan unionin osarahoittama logo.
digikeskus-logo-lapinakyva-03