Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Matkaile Lomaseudulla

Lomaseudun matkailun markkinointi ja kehittäminen

TIEDOTE 20.12.2022

Kehittämisyhtiö Witaksen osittaisen purkautumisen vuoksi joudumme päättämään matkailijoita ja matkailuyrityksiä Kinnulassa, Kivijärvellä, Pihtiputaalla ja Viitasaarella palvelleen Lomaseutu-brändin, verkkosivuston ja sosiaalisen median kanavat sekä kuntalaisia, matkailijoita ja yrityksiä palvelleen Paikalliset.fi-palveluhakemiston. Paikalliset-palveluhakemisto loppuu tammikuun 2023 loppuun mennessä ja Lomaseutu loppuu helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Matkailupäällikkömme Jasmine Välikangas on valittu Kinnulan kunnan hallinnoiman matkailuhankkeen projektipäälliköksi ja hän lopettaa työt Witaksen palveluksessa 15.1.2023.

Matkailuyrityksesi markkinointiin ja matkailualan valmennuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan yhteydessä suoraan matkailun alueorganisaatio Visit Jyväskylä Regioniin ja omaan kuntakummiin Mira Parkkolaan, 040 595 6936, mira.parkkola[at]jyvaskyla.fi, sekä omaan kuntaasi.

Kunnan omiin mahdollisiin matkailun kehittämishankkeisiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä omaan kuntaasi. Pohjoisen Keski-Suomen alueeseen ja Sydänsuomessa-brändiin liittyvissä asioissa sinua palvelee aluekoordinaattorimme Minna Jaakkola, 040 588 1957, minna.jaakkola[at]witas.fi.

Lue Lomaseudun uutiskirjeet

Witas tukena matkailun markkinoinnissa ja kehittämisessä

Vuodesta 2006 lähtien Kehittämisyhtiö Witas on palvellut matkailijoita alueen yhteisen Lomaseutu matkailubrändin alla. Vastaamme matkailun kehittämisestä seudulla yhdessä kuntien ja yritysten kanssa. Teemme pitkäjänteistä työtä kestävän matkailun eteen seutukunnalla. Haemme ja toteutamme seudullisia matkailuhankkeita.

Tutustu upeaan matkailukohteeseemme sekä sen elämyksiin Lomaseutu-sivustolla. Lisäksi Paikalliset.fi -palveluhakemistosta löydät alueen yritykset ja palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja runsaasti kiinnostavia käyntikohteita ja nähtävyyksiä koottuna kartalle.

Olemme osa Visit Jyväskylä Region maakunnallista verkostoa. Visit Jyväskylä Region vastaa koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta sekä maakunnallisista ja ylimaakunnallisista hankkeista.

Lue Lomaseudun uutiskirjeet

Missä Lomaseutu on?

Lomaseutu on koskien ja järvien halkoma metsäpeuran valtakunta ja vapaa-ajan kohde vertaansa vailla. Lomaseutu on Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteinen matkailualue, joka sijaitsee sopivan etäällä ja sopivan lähellä, Nelostien ja Sinisen tien eli tien 77 varrella. Maantieteellisesti Lomaseutu kuuluu Keski-Suomeen, kotoisammin Sydän-Suomeen ja on mitä paras paikka rauhallisen loman viettoon Järvi-Suomessa.

Mitä?

  • Yhteismarkkinointia ja neuvontaa Lomaseutu-brändin kautta
  • Matkailun kehittämistä osana verkostoa
  • Matkailuedunvalvontaa oman alueen parhaaksi
  • Yhteistyö Visit Jyväskylä Regionin kanssa