Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Matkaile Lomaseudulla

Witas tukena matkailun markkinoinnissa ja kehittämisessä

Vuodesta 2006 lähtien Kehittämisyhtiö Witas on palvellut matkailijoita alueen yhteisen Lomaseutu matkailubrändin alla. Vastaamme matkailun kehittämisestä seudulla yhdessä kuntien ja yritysten kanssa. Teemme pitkäjänteistä työtä kestävän matkailun eteen seutukunnalla. Haemme ja toteutamme seudullisia matkailuhankkeita.

Tutustu upeaan matkailukohteeseemme sekä sen elämyksiin Lomaseutu-sivustolla. Lisäksi Paikalliset.fi -palveluhakemistosta löydät alueen yritykset ja palvelut sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja runsaasti kiinnostavia käyntikohteita ja nähtävyyksiä koottuna kartalle.

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä myös alueellisen myyntipalvelun SydänSuomen Keskusvaraamon kanssa ja olemme osa Visit Jyväskylä Region maakunnallista verkostoa. SydänSuomen Keskusvaraamo tarjoaa laajan ja monipuolisen majoitusvalikoiman alueellamme sekä lisäksi tekemistä lomailijoille ympärivuoden. Visit Jyväskylä Region vastaa koko Keski-Suomen matkailumarkkinoinnista ja -neuvonnasta sekä maakunnallisista ja ylimaakunnallisista hankkeista.

Lue Lomaseudun uutiskirjeet

Missä Lomaseutu on?

Lomaseutu on koskien ja järvien halkoma metsäpeuran valtakunta ja vapaa-ajan kohde vertaansa vailla. Lomaseutu on Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren yhteinen matkailualue, joka sijaitsee sopivan etäällä ja sopivan lähellä, Nelostien ja Sinisen tien eli tien 77 varrella. Maantieteellisesti Lomaseutu kuuluu Keski-Suomeen, kotoisammin Sydän-Suomeen ja on mitä paras paikka rauhallisen loman viettoon Järvi-Suomessa.

Mitä?

  • Yhteismarkkinointia ja neuvontaa Lomaseutu-brändin kautta
  • Matkailun kehittämistä osana verkostoa
  • Matkailuedunvalvontaa oman alueen parhaaksi
  • Yhteistyötä kumppaneiden Visit Jyväskylä Regionin ja SydänSuomen Keskusvaraamon kanssa
JasmineV-250x250px-150ppi
Jasmine Välikangas

Matkailupäällikkö
jasmine.valikangas(at)witas.fi
040 703 1205

Miten?

Asiantuntijaltamme saat apua matkailun kehittämiseen ja markkinointiin maksuttomasti. Tule mukaan matkailuverkostoomme!