Siirry suoraan sisältöön

Witas Oy

Innovoi Keksintöjen Viikolla

Tervetuloa Keksintöjen Viikolle 6.–7. lokakuuta 2023

Keksintöjen Viikko -messutapahtuma auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä ideoiden jalostamisessa sekä keksintöjen kehittämisessä ja kaupallistamisessa. Messut ovat matalan kynnyksen verkostoitumisfoorumi, jonne kuka tahansa voi tulla ja esitellä ideoitaan ja keksintöjään, tavata eri alojen asiantuntijoita, potentiaalisia sijoittajia ja asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Keksintöjen Viikko on Viitasaaren Kaupungin ja Kehittämisyhtiö Witas Oy:n voittoa tavoittelematon tapahtuma, jonka avulla haluamme tarjota osallistujille mahdollisuuden kehittää ideoita ja keksintöjä, tulla löydetyksi ja päästä kasvun tielle.

Haluamme auttaa

Kaikkea toimintaamme ohjaa halua auttaa yksityishenkilöitä ja yrityksiä kehittämään ja kaupallistamaan keksintönsä. Panostamme toimenpiteisiin, jotka auttavat asiakasta kehitys- ja kaupallistamistyössä.

Teemme kaiken luottamuksella

Kaiken toiminnan perusta on asiakkaan luottamus siihen, että asiakkaidemme liikesalaisuudet säilyvät ja että olemme aidosti
auttamassa heitä.

Teemme yhteistyötä

Rakennamme verkostoja ja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa kehittämme tapoja edistää suomalaista innovaatiokulttuuria sekä luomme toimintamalleja, jotka auttavat asiakkaitamme ideoiden ja keksintöjen  kehittämisessä ja kaupallistamisessa.

Kamppailetko näiden haasteiden parissa? Keksintöjen Viikko on juuri sinulle!

  • Mistä löytää tietoa kaupallistamisprosessin eri vaiheissa?
  • Mistä saa neuvoja ja vinkkejä oman idean/keksinnön
    kehittämiseen?
  • Mistä löytää osaavia yhteistyökumppaneita?
  • Mistä löytää potentiaalisia asiakkaita?
  • Kuinka koeponnistaa oma idea?
  • Kuinka saada näkyvyyttä omalle idealle?
  • Mistä löytää rahoitusta tai mentoreita?
  • Kuinka onnistua luomaan menestystarina?

Mitä?

Keksintöjen Viikko yhdistää ainutlaatuisella tavalla perinteiset messut, koulutus- ja sparraustilaisuudet sekä verkostoitumis- ja asiantuntijatapahtumat ja vertaistukitoiminnan.

Perinteisten messujen tapaan esillä on mielenkiintoisia ideoita, keksintöjä, innovaatioita sekä palveluntarjoajia ja mukana on myös mielenkiintoisia esiintyjiä.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös koulutuksia ja näytteilleasettajat saavat henkilökohtaista sparrausta oman ideansa kehittämiseen eri alojen asiantuntijoilta.

Kaikkia osallistujia yhdistää kiinnostus keksintöihin ja innovaatioihin, mikä mahdollistaa juuri oikeanlaisten kontaktien luomisen ja samanhenkisten ihmisten kanssa on helppo vaihtaa kokemuksia ja pallotella ideoita.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 tapahtumaan on avoinna!

Ota yhteyttä messutiimiimme!

keksintojenviikko[at]witas.fi
014 577 6200 / vaihde

Witas_taustaton_vaaka